Gå til sidens hovedinnhold

Modellyrket – ingen dans på roser

I kveld starter TV3 med en ny runde av Top Model. Jentene får flere overraskelser de kanskje kunne klart seg uten.

(SIDE2): Tidligere har deltakerne i Top Model badet i luksus, og opplev den glamorøse siden av flere av verdens største byer.

Hvem tror du vinner?
Se bildene under og stem på din favoritt

Mandag kveld er det klart for en ny runde med modeller på TV3, og som kjent er årets programleder Vendela Kirsebom. Hun har bred erfaring med modelljobbing både i Norge og verden for øvrig.

Side2 har fått ta en titt på årets Top Modell, og allerede i kveldens sending får du både krangling, intriger og overraskelser. Stylisten Jan Thomas er i år Thomas med som jentenes coach. Mens juryen består av fotograf Bjørn Opsahl, mote- og skjønnhetsansvarlig i Cosmopolitan, Linda Vasquez samt passende gjestedommere.

Mer realistisk
TV3 har tidligere lovet at jentene virkelig skal få kjenne på kroppen at modellyrket er hard jobbing og ikke bare luksus og glamour.

- Vi kommer til å skru det til og vise at modellyrket ikke er noen kjære mor, fortalte Vendela Kirsebom til Side2 da vi besøkte dem under innspillingen av programmet tidligere i sommer.

- Blir det mer kjefting?

- Ikke akkurat, men vi vil gjerne ha fram at man ikke blir plukket opp i limousiner på flyplasser eller bor i fancy leiligheter i New York. Det blir et mer realistisk bilde.

Les hele saken: - Ingen kjære mor

Hva de mener med det får du se i kveld. En smakebit fra Top Model 2007 får du i videovinduene under.

HTML EMBED
HTML EMBED

Top Model ser du på TV3 mandager klokken 20.30.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar