Gå til sidens hovedinnhold

Modern Family-stjernen om bikinibildet: - Vi jenter byr oss ikke fram!

Ariel Winter med krass beskjed til nettroll.

(SIDE2):- Jeg blir kvalm, raser Ariel Winter (17).

Skuespilleren er best kjent som skolesmarte Alex Dunphy fra suksesserien «Modern Family». Men i virkeligheten er hun minst like skarp, i hvert fall ut ifra hvordan hun takler netthets.

Winter la nylig ut et uskyldig bilde på Instagram av henne selv sammen med niesene sine. I og med at de var på båttur har hun på seg bikini, og niesene hatt og redningsvest – et foto Winter selv beskriver som kun et hyggelig familieminne.

Skuespilleren forventet noen smil og positive «likes», isteden var tilbakemeldingene at «hun byr seg fram».

- Dette er til dere jenter som blir mobbet - du ber ikke om noe bare på grunn av hva du har på deg. Og aldri tro at du fortjener negative tilbakemeldinger bare for det du er kledd i. Det er sykt, sier hun ifølge Style.Mic.

Nylig tok den svanske advokaten Elisabeth Massi Fritz opp noe av det samme temaet, i og med at hun forsvarer mange kvinner som er blitt voldtatt. Hun har sett seg lei op språket som blir brukt i retten, og påpeker at voldtekt ikke skjer på grunn av klesdrakt!

«Hore» hvis skjørtet er kort

Som svar til nettrollene som har kommentert bikini/familiebildet av henne, har hun lagt ut et fotografi på Instagram, som nylig gikk viralt. Det viser beina til en jente, med ulike markeringer for hvordan man kan bli dømt for valg av klesplagg. Er skjørtet for eksempel til knærne kan jenter bli kalt «ordentlig», og når skjørtet blir korterer kommer ord som «frekk» og «hore».

Winter tar et oppgjør med sin egen erfaring med nettrollene, og hva jenter må tåle:

- Hvem hadde trodd at et uskyldig bilde av meg og niesene mine kunne bli til noe slik? Lengden på skjørtet til en jente, eller hva hun har på seg, er ikke ensbetydende med at hun ber om det. Jeg blir kvalm av å tenke på at et bilde av meg som 17-åring sammen med niesene mine skal antyde at jeg ber om det, skriver hun blant annet på Instagram.

Se hele posten nedenfor:

LES OGSÅ: Modern Family-stjernen snakker ut om brystoperasjonen

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken