(SIDE2): Hun har to skilsmisser på baken, men har ikke gitt opp kjærligheten av den grunn. Grudt bekrefter at hun fortsatt er singel etter bruddet fra ektemannen Brody Bittrick i januar 2012.

- Men, det er ikke det at jeg ikke har datet noen altså, sier hun.

I et intervju med Alt for damene forteller en åpenhjertig Mona Grudt (42) om livet som singel og forholdet til sine eksmenn.

- Etter at Facebook kom på banen, har jeg merket at menns terskel for å ta kontakt er veldig lav. Det tikker inn meldinger ... Og det er jo hyggelig. Selvfølgelig! er ikke sikkert jeg hadde blitt så veldig fornøyd hvis det ikke kom noen meldinger, sier hun til magasinet .

Nylig skilsmisse
Hun har tre barn på sytten, seks og tre år. Sammen med sin første ektemann, Lasse Berre, har hun sønnen Oliver (17). De to døtrene Bianca (3) og Milla (6) har hun sammen med Brody Bittrick. De skilte nylig lag, i januar 2012.

LES SAKEN: Skilles etter syv år

- Ungene i fokus
Grudt forteller at hun har god kontakt med begge sine eksmenn og at de samarbeider fint om barna.

- Sønnen vår var tre-fire år da vi gikk fra hver andre. Vi bestemte oss tidlig for at han innimellom skulle få være sammen med begge foreldrene sine samtidig. Enten det var på en lekeplass eller at vi var på jobb sammen. Jeg har et godt forhold til min andre eks også. Han bor i nabolaget, for å være i nærheten av barna. Hvis man bare klarer å ha ungene i fokus, og svelger noen kameler, så går det. Man må bare bestemme seg for å sette barna først, sier hun.

Den tidligere «Miss Universe»-vinneren er fortsatt redaktør for bryllupsmagasinet «Ditt Bryllup» og har vært programleder for «Top Model» i tillegg til deltaker i «Skal vi danse».