(SIDE2): Det er snart 23 år siden Mona Grudt ble kåret til Miss Universe, men brunetten holder seg utrolig godt. Men til tross for at trønderjenta i en årrekke har levd av sitt vakre ytre, er det minst en kroppsdel hun gjerne skulle sett så ut litt annerledes.

- Jeg har faktisk alltid ønsket meg større rumpe! Er det ikke slik at man alltid ønsker det man ikke har? Kvinner med former som bærer sin kropp med stolthet er flotte. Mia Gundersen er et godt eksempel i så måte. Å ha modellmål burde slett ikke være noe å hige etter, sier Grudt til Se & Hør Weekend.

- Føler meg ikke spesielt fin
I fjor ble det kjent at Grudt og ektemannen Brody Bittrick skilles etter syv år sammen. De to møttes i Los Angeles i 2003 den gang jobbet Bittrick som servitør. 7. mai i 2005 giftet de seg i New York, og kjøpte seg felles bolig i Trondheim.

Sammen fikk de barna Mila og Bianca, og fra før har Mona sønnen Oliver med sin tidligere ektemann, fotograf Lasse Berre.

Til tross for at hun er en travel alenemor får Grudt tid til å ta var på seg selv, blant annet ved å sette av tid til trening ganger i uken.

- Som travel og singel trebarnsmamma i fulljobb har jeg ikke altfor mye til å pleie meg selv. Jeg har aldri følt meg som universets vakreste! Jeg kan bli sminket og ordnet og sånn at jeg ser bra ut, men i hverdagen føler jeg meg ikke spesielt fin, sier Grudt.