Gå til sidens hovedinnhold

Klart for nytt bryllup i Monaco?

Andrea Casiraghi er forlovet, hevder europeiske medier.

(SIDE2): Et år etter at fyrst Albert II (54) giftet seg med Charlene Wittstock (34), melder både spanske El Païs og den italienske utgaven av Vogue at det går mot nytt bryllup i fyrstefamilien. Denne gang gjelder det Alberts nevø, Andrea Casiraghi (28), som skal være forlovet med kjæresten Tatiana Santo Domingo (27).

Det monegaskiske hoffet har foreløpig verken bekreftet forlovelsen eller bryllupsplanene.

Andrea Casiragi møtte Tatiana Santo Domingo da han studerte i Paris, og paret har holdt sammen siden 2004. Andrea er eldste sønn av fyrst Alberts (54) storesøster Caroline (55), og avdøde Stefano Casiragi, som mistet livet i en racerbåtulykke i 1990. Tatiana Santo Domingo er heller ingen hvemsomhelst, som datter av en av Colombias rikeste menn.

Bryllup i 2013?
Flere medier har tidligere skrevet at Andrea Casiraghi allerede venter barn med kjæresten. Paret har ikke selv bekreftet graviditeten, men Se og Hør siterte franske fotografer som mener de siste bildene av det unge paret levner liten tvil om at det er småfolk på vei.

Ifølge italienske Vogue blir det nytt bryllup i fyrstedømmet i 2013, men datoen skal ikke være fastsatt. Dersom ryktene om graviditeten stemmer, er det kanskje mer sannsynlig at paret gifter seg før fødselen, for å sikre babyen plass i arverekken.

Andrea er nummer to
Inntil fyrsteparet får sine egne barn, er prinsesse Caroline nærmeste arving til den monegaskiske tronen, og eldstesønnen Andrea er nummer to i arverekken. Hvis han blir far før han gifter seg med kjæresten Tatiana, vil barnet i utgangspunktet ikke ha arverett.

Onkel Albert har vedkjent seg farskap til to barn født utenfor ekteskap, datteren Jazmin Grace Grimaldi (20) og sønnen Alexandre Coste (8), men disse barna har ikke arverett.

Kommentarer til denne saken