(SIDE2): I helgen står det storslåtte bryllupet mellom prins Albert (53) og Charlene Wittstock (33) i Monaco, men alt er ikke bare fryd før de to skal gi hverandre sitt ja.

Ifølge franske aviser, skal Charlene ha rømt til flyplassen, med en enveisbillett til hjemlandet Sør-Afrika i lomma, tirsdag for en uke siden. Avsløringen kommer kun 48 timer før bryllupet finner sted.

Årsaken til at den tidligere olympiske svømmeren stakk, skal ha vært nye avsløringer om hennes kommende ektemanns fortid. Albert selv avviser derimot ryktene som «galskap» via sin advokat, skriver dailymail.co.uk.

- Trist
Men det hevdes altså, i aviser som L’Express og LeFigaro, at Charlene forsøkte å dra, men at hun skal ha blitt stoppet av politiet på flyplassen i Nice. De skal ha opererte på ordre fra prinsen, som ba henne tenke gjennom det hun holdt på å gjøre.

- Charlene Wittstock hadde bare timer før fått høre at mannen hun skal gifte seg med, og som i 2005 innrømmet å ha et barn utenfor ekteskap, ikke levde et liv slik hun hadde trodd, skriver L'Express.

Avisen skriver også at den kommende prinsessen uken før skal ha vært åpenlyst trist på en flytur til Paris. Det er ingen hemmelighet at Charlene skal ha hatt problemer med å tilpasse seg sitt nye liv som kommende kongelig.

Partyprinsen
Prinsens fortid som partyløve er opp gjennom årene godt dokumentert av pressen, og han har omgitt seg med vakre kinner siden han var ung mann.

Albert har to barn utenfor ekteskap - sønnen Alexandre Coste (7), som er et resultat av prinsens affære med en flyvertinne, samt 19 år gamle Jazmine Grace Rotolo, hvis mor jobbet som eiendomsmegler da hun traff Albert. I begge tilfellene ble det tatt DNA-prøver, før prins Albert påtok seg noe ansvar for farskapet.

De nye ryktene om Charlenes forsøk på å reise vekk, har derimot fått fyrstefamilien til å reagere kraftig. I en pressemelding avviser de påstandene, og ifølge en kilde i Monaco, vil prins Albert rettsforfølge avisen.

- Albert er rasende over påstandene og vil ta til rettslige skritt mot L'Express.

Berømtheter
Bryllupet mellom Charlene og Albert har en gjesteliste som inkluderer blant annet president Nicolas Sarkozy, modell Naomi Campbell, motedesignerne Karl Lagerfeld og Giorgio Armani, mogul Richard Branson og erkebiskop Desmond Tutu.

Selve vielsen finner sted lørdag, mens feiringen vil begynne allerede fredag. Prislappen på festlighetene er på drøye 45 millioner kroner.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!