(SIDE2): Fyrst Alberts nære venn Stéphane Bern antyder at en kvinne i løpet av få dager kan komme til å stå fram med påstander om at fyrst Albert er far til hennes ufødte barn, skriver Daily Mail. Bern er i tillegg til å være venn med fyrsten, en av Frankrikes ledende kongejournalister.

Uttalelsen kommer dagen etter at avisen L’Express skrev at Charlene Wittstock (33) nylig forsøkte å rømme fra bryllupsforberedelsene etter ubehagelige avsløringer om Alberts privatliv. Fyrst Albert (53) skal etter planen gifte seg med forloveden fredag ettermiddag, og feire religiøst bryllup med henne lørdag.

Paret viste seg onsdag sammen i Monaco, da de besøkte scenen som rigges for konsert med franske Jean-Michel Jarre fredag kveld.

Rømningsforsøket skal ha skjedd 21. juni, men Charlene skal ifølge L’Express ha blitt stanset av politi på flyplassen i Nice, og overtalt til å dra tilbake til Monaco. Sjefredaktør i L’Express, Renaud Revel, fastholder historien, og sier at ingen av fyrst Alberts advokater har forsøkt å få avisen til å fjerne saken fra nettet.

Torsdag ettermiddag ble det også hevdet at Charlenes pass ble tatt fra henne slik at hun ikke kunne reise.

Jakter på utro tjener
Alberts advokater har i stedet krevd at avisen må navngi sin kilde. L’Express-redaktøren avviser kravet og sier avisen vil beskytte sine kilder.

- Alle mulige slags trusler er rettet mot oss, men vi er ikke stevnet for retten, og det kommer heller ikke til å skje, sier en kilde i L’Express ifølge Daily Mail.

- Journalistene som skrev saken er svært dyktige og har gode kilder. De vet nøyaktig hva de har skrevet, og røper aldri sine kilder, selv ikke til en sint fyrste, sier kilden. Fyrst Alberts folk skal være på desperat jakt etter en utro tjener blant hoffets ansatte, av frykt for at det skal komme nye avsløringer.

Gjestene er på vei
Fyrst Albert har tidligere vedkjent seg farskap til to barn, men det skjedde først etter at DNA-analyser slo fast at han var faren. Nå kan det altså komme påstander om at et tredje barn er underveis.

- Det kan godt hende at en kvinne vil stå fram og hevde at hun venter barn med fyrst Albert. Det vil være umulig å gjennomføre en DNA-test for å kontrollere påstandene bare dager før bryllupet, sier Stéphane Bern til avisen Le Parisien.

Påstandene i L’Express har satt fart på ryktebørsen i lilleputtstaten Monaco hvor den franske presidenten, en rekke europeiske kongelige og andre fremstående gjester de neste dagene skal være til stede når Albert etter planen gifter seg.