(SIDE2): Om en drøy måned dropper Charlene Wittstock etternavnet sitt, og blir fyrstinne av Monaco når hun gifter seg med Albert II. I et eksklusivt intervju med den tyske tv-kanalen ZDF forteller paret at de gleder seg veldig til å stifte egen familie.

- Personlig gleder jeg meg veldig til å få barn. Jeg elsker barn, og kan nesten ikke vente med å skaffe meg egen familie, fortalte Charlene entusiastisk til tv-kanalen.

- Jeg er enig, repliserte Albert kontant.

- Drømmemann
Intervjuet foregikk ifølge magasinet Hello i fyrstepalasset i Monaco, hvor Grimaldi-familien har regjert siden 1300-tallet. Ifølge bladet virket både Albert og Charlene oppglødde med tanke på den forestående bryllupsfeiringen, og begeistret for hverandre:

- Han er drømmemannen. Han er helt perfekt for meg, har Charlene tidligere sagt om sin kommende ektemann.

To bryllup
Charlene(33) er født i det daværende Rhodesia, og oppvokst i Sør-Afrika. Hun har vært aktiv konkurransesvømmer, og deltok blant annet under OL i Beijing i 2008. Hun ble kjent med fyrst Albert (53)da hun deltok under et svømmestevne i Monaco.

De to gifter seg 1. og 2. juli, først borgerlig, og deretter i en religiøs seremoni.

Far til to
Fyrst Albert har for øvrig erkjent at han har to barn, født utenfor ekteskap. Datteren Jazmin Grace Grimaldi er 19 år gammel og studerer for tiden ved Fordham University i USA, mens sønnen Alexandre Coste blir åtte år i august.

Alexandre og moren bor i et hus i nærheten av Monaco, betalt av fyrst Albert.