(SIDE2): Det har vært stille rundt det relativt nygifte fyrsteparet av Monaco de siste ukene, men i helgen dukket Albert og Charlene opp på veldedighetsball på staselige Harewood House utenfor Leeds. Iført en gullfarget kjole med matchende tilbehør var fyrstinne Charlene ballets dronning, skriver Yorkshire Post.

Fyrsten og fyrstinnen kom arm i arm til veldedighetsballet, og stilte velvillig smilende opp for å la seg fotografere av fremmøtt presse.

Gjorde som Rainier og Grace
Lørdagens veldedighetsball var et av en rekke arrangementer som markerer 50-årsjubileet til Yorkshire Committee of the Variety Club Children’s Charity. Over 300 gjester deltok på ballet, hvor det ble samlet inn 250.000 pund (1,75 millioner kroner) som skal brukes til å gi syke, handikappede og andre vanskeligstilte barn muligheten til å leve fullverdige liv.

Monacos fyrstefamilie har en lang tradisjon når det gjelder å støtte Variety Club; fyrst Alberts foreldre – fyrst Rainier III og fyrstinne Grace – deltok på et tilsvarende ball på Queens Hotel i Leeds for nesten førti år siden.

Rykter om flere barn
Det har vært stille rundt paret de siste ukene, etter at det blåste friskt rundt dem i ukene før og etter bryllupet, som fant sted i Monaco i starten av juli. I forkant av de to vielsene (borgerlig og religiøs) hevdet franske aviser at Charlene Wittstock forsøkte å rømme fra Monaco for å slippe unna bryllupet.

Like etterpå dukket det opp nye påstander om at fyrst Albert har ytterligere ett (eller to) barn utenfor ekteskap, i tillegg til de to han allerede har vedkjent seg, og at det/de siste er unnfanget mens han var sammen med Charlene.

Bodde på hvert sitt hotell
Avishistorier om at de nygifte tilbrakte deler av bryllupsreisen på hvert sitt hotell mens de oppholdt seg i Charlenes hjemland Sør-Afrika, ga ny næring til ryktene om at ekteskapet ikke er spesielt lykkelig, og at hovedhensikten er å sikre Albert en legitim arving.

Etter bryllupsreisen ga fyrsteparet for øvrig et intervju sammen, hvor de fortalte om hvor sårende det hadde vært å lese avisenes påstander om det ferske ekteskapet.

Saktsøkte magasin
I slutten av juli gikk fyrsteparet til sak mot det franske magasinet L’Express, som hevdet at Charlene hadde forsøkt å stikke av før bryllupet.

Søksmålet mot L’Express gjelder brudd på privatlivets fred, og magasinet er også saksøkt for å ha trykket uriktige fakta om parets privatliv, ifølge fyrsteparets advokat Thierry Lacoste.