(SIDe2): Luksuriøse Oyster Box Hotel på den sørafrikanske østkysten er reisemål for fyrst Albert (53) og hans nyslåtte fyrstinne Charlene (33), skriver Daily Mail. Ifølge den britiske avisen koster en suite på dette hotellet drøyt 41.000 kroner per natt.

Hotellet ligger i Charlenes hjemland, og bare en halvtimes kjøretur fra Durban, hvor hun ofte trente mens hun drev med konkurransesvømming.

Oyster Box Hotel skal være et yndet reisemål for nygifte, men det er nok sjelden at nygifte par drar på bryllupsreise med samme bakteppe som Albert og Charlene. Når de kommer tilbake til Monaco, venter etter alt å dømme svarene fra DNA-testen i en ny farskapssak, skal man tro fransk og britisk presse.

DNA-svarene blir neppe offentlig kjent før etter at paret er tilbake fra bryllupsreisen, av frykt for at Charlene ikke vil tilbake til Monaco hvis resultatet viser at Albert har vært utro mens han har vært sammen med henne, sier en anonym senioransatt ved hoffet i Monaco til avisen.

Tårevåt brud
Hoffet i Monaco skal ifølge Daily Mail ha håpet på at eventyrbryllupet sist helg skulle overskygge historiene om Albert kan ha fått nok et barn utenfor ekteskap. I stedet fikk verden se en brud som ikke virket særlig glad, og som brøt ut i tårer uten at hennes nye ektemann virket særlig berørt.

Albert har fra før to kjærlighetsbarn: Alexandre Coste (6), som han har sammen med den tidligere flyvertinnen Nicole Coste fra Togo, og 19 år gamle Jazmin, som han fikk med den amerikanske eiendomsmekleren Tamara Rotola.

Flere aviser har spekulert i at det i forkant av bryllupet ble inngått en avtale mellom Charlene og Albert, hvor hennes hovedoppgave er å gi ham en legitim arving. Til gjengjeld får hun leve et liv i luksus.

IOC-bankett
Fyrst Albert skal etter det Daily Mail erfarer ha reservert presidentsuiten på Oyster Box, som har vært drevet som hotell siden 1930-tallet. De eldste bygningene stammer fra 1869, og stedet skal i utgangspunktet ha fungert som et fyr og navigeringspunkt for sjøfarende.

- Det er et perfekt sted for nygifte, og kan være akkurat det som skal til for at Charlene blir overbevist om at hun har valgt riktig, sier hoffkilden i Monaco til avisen.

Presidentsuiten går over to etasjer, og disponerer eget svømmebasseng og et marmorbad med utsikt over Det indiske hav. På torsdag skal paret etter planen delta på en bankett på hotellet, arrangert av Den internasjonale olympiske komité (IOC) til ære for de nygifte. Fyrst Albert har vært medlem av IOC siden 1985.