Gå til sidens hovedinnhold

Mette-Marit på plass i Monaco

Lyskledte kronprinsesser i strålende humør før bryllupsfesten.

(SIDE2:) Fredag ettermiddag begynner gjestene å ankomme Monaco for bryllupet mellom fyrst Albert og Charlene Wittstock.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ankom Hotel de Paris for kort tid siden. Like før det norske kronprinsparet sjekket kronprins Frederik og kronprins Mary inn på samme hotell.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Moteriktige venninner
Både danskenes og vår egen kronprinsesse strålte sol og sommer i dag. Mette-Marit var kledt i hvit slengbukse, oransje lave sko , beige blazer og trendriktig stråveske. I den andre hånden bar Mette-Marit en turkis veske – et fargevalgt Mary også hadde tatt over sin arm.

I tillegg til den turkise vesken, som for øvrig matchet øredobbene, hadde den danske kronprinsessen på seg en hvit heklekjole. Heklede kjoler og topper er noe som er blant sommerens største trender i år.

De kongelige gjestene var i strålende humør og vinket og smilte til skuelystne utenfor hotellet i ettermiddag.

Den svenske kongefamilien er allerede på plass. Hele familien, med Kong Carl Gustaf og dronning Silvia, kronprinsesse Victoria og prins Daniel, prins Carl Philip og prinsesse Madeleine, er representert. I kveld venter middag for de kongelige gjestene.

Stjernlisten
Det er ikke bare kongelige som står på gjestelisten når fyrst Albert inviterer til fest lørdag. En rekke presidenter kommer til å være til stede lørdag, deriblant Frankrikes Nicolas Sarkozy, Irlands Mary McAleese, Tysklands Christian Wulff og Islands Olafur Ragnar Grimsson. I tillegg kommer IOC-president Jacques Rogge, motedesigner Karl Lagerfeld, modell Naomi Campbell og en rekke andre celebriteter.

Les mer om gjestlisten her: Albert setter foreldrene i skyggen

4365

Kommentarer til denne saken