(SIDE2): Franske aviser har skrevet at Charlene Wittstock forsøkte å rømme fra Monaco flere ganger mens bryllupsforberedelsene pågikk for fullt, og at fyrst Albert har en eller flere nye farskapssaker på gang, den ene så fersk at Albert har vært utro mens han var i et forhold til Charlene.

Motemagasinet Vogue fulgte Charlene Wittstock da hun for en uke siden forberedte seg til bryllupet med fyrst Albert, og her snakker Charlene for første gang om ryktene som har svirret de siste ukene.

- Ondsinnet sladder
- Det er synd at disse ryktene dukket opp akkurat da de gjorde, men jeg tror hensikten var å sabotere det som er en lykkelig begivenhet, sier Charlene, og slår fast:

- Det er kategorisk løgn. Jeg vil ikke beære dem med noe svar annet enn å si at bildene av meg og Albert når vi gifter oss, vil tale tydeligere enn alt av ondsinnet sladder og tomme rykter.

Avslappet stemning
Vogue fulgte Charlene i suiten på Hermitage Hotel i Monte Carlo i ettermiddagstimene før hun kvittet seg med etternavnet, og ble fyrstinne av Monaco.

Ifølge motemagasinet var stemningen oppsiktsvekkende avslappet mens Charlene sammen med nære venninner gjorde seg klar til den borgerlige vigselsseremonien, som fant sted klokken 17 sist fredag.

Bryllupsreise i Sør-Afrika
- Jeg har det fint. Det er en flott dag, og hele landet er så opprømt, forteller Charlene i intervjuet, og legger til at bakgrunnen som konkurransesvømmer har vært nyttig når det stormet som verst.

- Jeg konkurrerte i femten år. Hver morgen sto jeg opp og stupte ut i et iskaldt basseng. Dette er ikke noe verre.

Det nygifte fyrsteparet dro tidligere denne uken til Sør-Afrika hvor de tilbringer tiden som nygifte på et luksushotell med utsikt mot Det indiske hav.