(SIDE2): Bryllupsreisen til det nygifte fyrsteparet av Monaco har så langt handlet om møter og representasjon.

Fyrst Albert er medlem av Den internasjonale olympiske komite (IOC), og har deltatt på den årlige IOC-kongressen som i år fant sted i Durban, like i nærheten av hotellet hvor fyrsteparet har lagt sin bryllupsreise. Tilfeldig? Neppe.

Som om det ikke var nok for den ferske fyrstinnen, måtte hun onsdag lunsje med Sør-Afrikas president Jacob Zuma, og en av hans koner. Zuma er neppe den rette mannen å spørre om ekteskapelige råd, han er nemlig polygamist og har for tiden tre koner.

Har minst tjue barn
Under lunsjen stilte presidenten opp med Madiba (39), som også var den heldige som fikk bli med på besøk til Storbritannia i fjor.

Zuma (59) og fyrst Albert (53) har begge til felles at de har barn utenfor ekteskapet, selv om antallet er sværrt forskjellig. Albert har innrømmet farskap til to kjærlighetsbarn – og mistenkes for å være far til et tredje – mens Zuma skal ha over tjue unger, innenfor og utenfor de ulike ekteskapene.

Dro hver til sitt
Albert og Charlene smilte pliktskyldig til pressen da de ankom presidentens residens utenfor Durban, på den sørafrikanske østkysten. På spørsmål om hvordan hun har det, svarte Charlene ifølge Daily Mail «Fint, takk», og da paret forlot presidentboligen sørget Albert for å kysse henne på kinnet.

De dro fra stedet i hver sin bil, siden Albert skulle til IOC-møtet for å delta i avstemningen om hvem som skulle få vinter-OL 2018.

Bryllupsbankett
- Charlene er veldig glad i Durban, så det er fint at jeg får muligheten til å bli kjent med byen. Det har vært en fin opplevelse så langt, og et fantastisk sammentreff at den 123. IOC-konferansen er i byen akkurat når vi er her, sa Albert til fremmøtt presse.

Fyrsteparet tilbringer ifølge avisen bryllupsreisen på Oyster Box Hotel, i presidentsuiten som skal koste minst 40.000 per natt. Paret skal etter planen ta i mot 400 gjester til en bryllupsbankett på hotellet denne uken.