Gå til sidens hovedinnhold

Norske Monica i «Gossip Girl»

- Det er jo tipp topp eksponering, sier hun til Side2.

(SIDE2): Den norske artisten Monica Birkenes (29), aka Mr Little Jeans, var å høre i forrige ukes episoden av «Gossip Girl».

- Jeg er signet som låtskriver hos Sony ATV Publishing i USA og de pitcher mine sanger til reklamer, filmer og TV-serier her i USA, sier Mr Little Jeans, til Side2.

- «Gossip Girl» er en av mange plasser de har benyttet en av sangene mine - de er kanonflinke!

Kjendisfans
Mr Little Jeans er relativt ukjent på den norske stjernehimmelen, men allikevel har hun en stjernespekket fanskare å vise til. Ifølge Dagbladet skal både skuespiller Jessica Alba og bloggeren Perez Hilton være blant hennes allierte og sistnevnte har tidligere tvitret om hvor mye han liker hennes låter.

Nå har hun også gjort sin debut i «Gossip Girl».

Det låten «Angel» ble spilt den 18 epsiode av nåværende sesong og musikken ble spilt mens Blair Waldorf, spilt av Leighton Meester, og Dan Humphrey, spilt av Penn Badgley, oppholdt seg i en heis.

- Det er jo tipp topp eksponering. Det er en annen måte å nå et potensielt publikum på. Enten om det er i underbevisstheten eller man virkelig legger merke til sangen så er det et pluss for min del.

- Jeg hadde en annen sang i en reklame her borte for litt siden og merket at Facebook-siden plutselig fikk litt ekstra venner og kommentarer etter den ble vist. For min del spiller det ingen rolle om du oppdaget musikken min gjennom en blogg, på radio eller på «Gossip Girl», alt er like bra!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Ikke sett så mye på «Gossip Girl»
Den 28 år gamle sangfuglen fra Grimstad har imidlertid ikke selv fått møte de populære skuespillerne, og innrømmer at hun ikke kjenner til serien spesielt godt.

- Nei, alt går gjennom Sony ATV som igjen dealer med de som har ansvar for musikken for «Gossip Girl», opplyser hun.

- Jeg har rett og slett ikke sett så mye på «Gossip Girl». Jeg så et par episoder i begynnelsen, og den eneste navnet jeg kan er Blair.

HER ER LÅTEN SOM SPILLES I «GOSSIP GIRL»:(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

- Konserter på vestkysten
Mr Little Jeans forbereder seg nå på å slippe plate i september, og hun både bor og jobber i statene, nærmere bestemt Los Angeles.

- Jeg holder på med siste finpuss av plata mi. Snart blir det en skikkelig øvingsøkt med bandet før vi så smått begynner med konserter her på vestkysten.

«Gossip Girl» sendes på FEM torsdager kl. 20:30.

HER ER EN ANNEN VIDEO FRA MR. LITTLE JEANS:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken