Jakten er over, men det er heldigvis mye kake igjen.

Vi snakker selvfølgelig om den store forsidejakten til FHM.

15. april var siste frist for å stemme på din favoritt blant de ti finalistene, og kvinnen som kan smykke seg med tittelen «Forsidejaktvinneren 2013» er 22 år gamle Monika Lund Lie fra Tynset.

Den heldige vinneren ble avslørt i magasinets juni-utgave, og til FHM forteller Monika at det var noe uventet at hun vant konkurransen.

- Innimellom har jeg trodd på seier, men samtidig har jeg ikke hatt så mye tid til å ordne stemmer. Så mot slutten var jeg veldig nervøs, men det endte jo heldigvis bra, forteller den smekre 22-åringen.

Bare en hobby

Til vanlig arbeider Monika som bartender på utstedet Club Gossip i Trondheim, men har på kort tid blitt en av Norges mest populære nakenmodeller.

I 2012 ble hun blant annet kåret til årets «Vi Menn-pike» av bladets lesere.

- Det starta med at jeg ble kontaktet av Vi Menn om å stille opp som ukens babe der. Og etter at jeg vant Vi Menn-kåringen så har det blitt flere oppdrag, har Monika tidligere fortalt til Side3.

Til tross for at hun har stukket av med to førsteplasser i to forskjellige kåringer, har 22-åringen ingen planer om å satse på en modellkarriere.

- Det er bare for gøy og jeg ser på det som en hobby. Men vinner man en konkurranse, så hjelper det meg jo videre til å få flere oppdrag og det betyr utrolig mye for meg.

Alltid profesjonell

Den sexy bartenderen er ikke bare en populær dame blant herremagasinenes lesere. Hun nyter også respekt blant fotografene som tar bildene av landets vakre og lettkledde damer.

Blant annet er fotografen som har tatt vinnerbildene av Monika, Rolf-Ørjan Høgset, full av lovord om «forsidevinneren».

- Monika Lund Lie er en av de mest profesjonelle jeg har jobbet med, har Høgseth fortalt Side3.

Fotografen burde vite hva han prater om. Han er en av Norges mest publiserte fotografer, med godt over 5000 publiserte bilder de to siste årene. På det meste har han stått bak fem magasinforsider samtidig.

Han forteller at Lie alltid leverer varene.

- Hun kommer godt forberedt til shoot, og leverer varene uten å mukke. At hun har et flott utseende og ikke minst plettfri hud, gjør jobben min desto lettere, ettersom retusj er helt unødvendig, har han avslørt til Side3.

- Slutt å mase om disse filmene

Leveringsvilje kom godt med i denne siste fotoshooten for FHM. (Tidvis) ikledt dykkerutstyr, ble seansen gjennomført i april. Og det var ingen behagelig opplevelse i den norske vårvarmen.

- Det var sykt kaldt, jeg trodde jeg skulle fryse i hjel! Shooten var i slutten av april, og været var kjipt, så mot slutten var det så kaldt at jeg nesten ikke hadde følelser igjen i beina. Da vi kom tilbake til studioet, ble det en varm, lang dusj før vi fortsatte i studio, forteller hun i FHM.

- Og så hadde jeg stiff nipples hele tiden, fortsetter modellen ...

Apropos visuelle effekter, ifølge FHM skal tynsetingen ha sans for å filme egne seksuelle eskapader, men sliter med å få 22-åringen til avsløre eventuelle detaljer:

- Er du nervøs for at en sexfilm skal havne på nettet nå som du har blitt kjendis, à la Aylar, Paris Hilton og Kim Kardashian?

- Kjendis og kjendis, fru Blom. Jeg vil ikke akkurat kalle meg det, svarer Monika.

- Hvis du ønsker å bli kjent, kan det være et smart trekk å lage en sexfilm ...

- Slutt å mase om disse filmene, det blir ikke noe av!

Du kan se flere bilder og lese hele intervjuet med Monika Lund Lie i juninummeret av FHM .

HTML EMBED