Monika Lund Lie (22) danket ut konkurrentene og ble kåret av det norske folk til «Vi Menn-piken» i 2012. I år er hun finalist i mannebladet FHMs profilerte babekåring «Forsidejakten».

På kort tid har bartenderen fra Club Gossip i Trondheim blitt en av de mest populære nakenmodellene i landet.

- Det starta med at jeg ble kontaktet av Vi Menn om å stille opp som ukens babe der. Og etter at jeg vant Vi Menn-kåringen så har det blitt flere oppdrag, sier Monika til Side3.

Og vi får etter alt å dømme ser mer av modellen fremover.

Unødvendig å retusjere

- Monika Lund Lie er en av de mest profesjonelle jeg har jobbet med, sier Rolf-Ørjan Høgset.

Han er en av Norges mest publiserte fotografer, med godt over 5000 publiserte bilder de to siste årene. Det er Høgset som har knipset de mange bildene av Side3s sexspaltist Ann Mari Olsen, og det er gjerne ham redaksjonene til FHM, Mann og Alfa ringer når månedens blikkfang skal fotograferes. På det meste har han stått bak fem magasinforsider samtidig.

Han forteller at Lie alltid leverer varene.

- Hun kommer godt forberedt til shoot, og leverer varene uten å mukke. At hun har et flott utseende og ikke minst plettfri hud, gjør jobben min desto lettere, ettersom retusj er helt unødvendig, sier han til Side3.

Fotograf Arne D. Skalmeraas bak mannenettsiden omag.no har knipset en rekke bildeserier av Lie. Han er enig med Høgset.

- Hun er en av de hyggeligste, mest sjarmerende og søteste modellene jeg har jobbet med, hun er både dyktig og jordnær på samme tid. Hun har jo også en fantastisk kropp, ikke for tynn, ikke for kraftig, men samtidig litt former som iallfall leserne til Omag liker veldig godt, sier Skalmeraas.

- Hva tenker dere om fremtiden hennes som modell?

- Jeg tror Monika kommer til å få mange forespørsler om å stille opp for manneblader, og så håper jeg at hun finner seg et godt management, som hjelper henne til å få noe økonomisk igjen for det og ikke bare masse oppmerksomhet, sier Høgset.

Skalmeraas tror Monika kan bli en av Norges mest populære.

- Hun har et helt perfekt versen og kropp til å bli en av Norges beste og mest populære glamourmodeller, hvis hun vil det selv. Hun har også vært en av de absolutt mest populære jentene hos oss i omag.no, sier han.

Tester grenser

Monika selv setter naturligvis pris på tilbakeldingene.

- Jeg syns det er kjempekoselig å få slike tilbakemeldinger, setter stor pris på det, sier hun til Side3.

- Hva tenker du om din egen modellfremtid?

- Det er bare for gøy og jeg ser på det som en hobby. Men vinner man en konkurranse, så hjelper det meg jo videre til å få flere oppdrag og det betyr utrolig mye for meg, forteller Monika.

- Hva er den villeste shooten du har vært med på?

- Det må vel bli den jeg hadde med Rolf-Ørjan nå sist i FHM da vi ble filmet naken i sengen mens vi ble intervjuet. Før har jeg bare blitt tatt bilder av, så det var spennende å gjøre noe annet man ikke har gjort før.

Norges nye sexsymbol?

- «Guttas drømmedame» som «alltid leverer alltid varene», er Monika Lund Lie Norges nye sexsymbol?

- Hun vil nok hevde seg godt i konkurransen om å være norges nye sexsymbol, men det er hardt i toppen, sier Høgset.

Skalmeraas er mer sikker i sin sak.

- Ja, jeg tror virkelig hun er en type jente som norske menn elsker, sier Skalmeraas.

- Hun er jordnær og hyggelig og sjarmerende samtidig som hun har en kropp med litt former, og det er jo det gutta her i landet liker mest av alt, det vet jeg etter mange års erfaring fra hva slags jenter på som gir mye klikk.

- Og hva mener modellen selv?

- Hahaha. Nei, sier Monika.

HTML EMBED