«Modern Guide to Disco Living» var temaet da Moods of Norway hadde visning fredag kveld.

- Vi har skikkelig eksamensnerver. Dette er noe vi har tegnet på i over et år som alle nå skal se, sier designeren og gründer Peder Børresen, til Side2.

Se bilder fra Side2s live-show på den røde løperen: - Dette blir den første festen på lenge

- Deilig med avbrekk

Cecilia Brækhus tok en pause i treningen for å vise sin støtte til Moods-gutta. Hun forteller at hun har lyst til å gjøre noe annet enn det hun gjør til hverdags. Boksemesteren har vært i hardtrening i tre måneder, og synes derfor det er godt med en pause.

- Jeg elsker Moods, det er hipt og kult. Norsk design generelt, elsker jeg. Norsk mote bør få veldig mye mer oppmerksomhet enn det de gjør, for det er utrolig mye bra.

Dette var hennes første visning i løpet av moteuken. Cecilia Brækhus forteller at hun eier en del Moods Of Norway-klær, men hadde ikke tid til å ta på seg det i dag.

- Jeg må ut å shoppe mer klær! Har trent så mye i det siste, så jeg har ikke hatt tid til å tenke på det. Jeg har på meg en Hugo Boss dress, som er tidløs og passer til absolutt alt. Den har reddet meg flere ganger, sier Brækhus til Side2.

Den norske moteduoen har nylig vist frem klærne sine i New York og Las Vegas. Den nye kolleksjonen har en ny vri.

- Dette er vår desidert mest internasjonale look. Den er mye "cleanere", og med mindre farger enn før. Fargene og detaljene er på innsiden denne gangen, sier Peder Børresen, til Side2.

- Ville du hatt sex med meg i dette?

Johanna Grønneberg var en av kjendisene som dukket opp på den røde løperen, på Chateau Neuf i Oslo. Hun hadde på seg skjørt fra Ti-Mo, Steve Madden- støvler og Chanel-veske, sammen med en T-skjorte fra H&M.

- Jeg er veldig glad i Moods, og liker spesielt godt at det er disco. Det trenger vi på denne årstiden når Norge er så kjipt, sier hun.

Hun valgte ut antrekk i siste liten, men forteller har hun har et triks i bakhånd.

- Når jeg er i tvil om antrekk, så spør jeg alltid mannen min om han ville hatt sex med meg i det. Da gir han meg tommel opp eller tommel ned. Da vet jeg hva jeg skal gå for, sier Johanna til Side2.

Johanna Grønneberg forteller at hun gleder seg spesielt mye til alkoholen. Som småbarnsmor er det ekstra deilig, forteller hun. Programmet hennes er nå solgt til både Sverige og Danmark, og hun er i tillegg i gang med innspillingen til en ny tv-serie.

- Det er ikke helt min stil

Alexandra Joner stilte opp i en utringet dressjakke med paljett-BH under. Skoene var fra United Nude og veske fra American Apparel. Resten var kjøpt på bloggsalg. Joner forteller at Moods Of Norway ikke er noe hun ville gått kledd i.

- Det er for fargerikt for meg. Jeg liker jo farger, men det er allikevel ikke helt meg, sier hun.

Artisten er i et forhold med en 15 år eldre mann og forteller at det går overraskende bra.

- Aldersforskjellen har ingenting å si når man blir kjent med personen. Det handler kun om personlighet, sier hun til Side2.

Se kjendisene på den røde løperen her: