(SIDE2) - Dette blir den første festen på flere måneder, sa verdens beste kvinnelige bokser, Cecilia Brækhus, til Side2-redaktør Ingeborg Heldal, som var reporter på motefesten.

Brækhus var blant de mange kjente gjestene under fredagens Moods of Norway-visning, der designerhuset viser sin nyeste kolleksjon under navnet Disco Living!

Det var rød løper, kjendiser, glitter og glamour i beste Moods-ånd, og Side2 sendte direkte. Innom studioet foruten Cecilia Brækhus, var tidligere fotballproff Lars Bohinen, artist Mariann Thommasen, danser Alexandra Joner, treningsdronning Kari Jaquesson og selveste Moods of Norway-gründerne.

Og både Mariann Thommassen og Alexandra Joner kunne avsløre at ny musikk og nye musikkvideoer er på vei!

Deres siste kolleksjon for høst og vinter 2014 har fått navnet Modern Guide to DISCO LIVING.

Moods of Norway har gått fra kun å ha en herrekolleksjon til å nå ha en svært bred kolleksjon for både damer og herre. I tillegg har de en sportslinje, badetøy og eget vaffeljern.

- Det har gått i lynets hastighet. Alt har skjedd veldig fort, og vi har fått opplevd så mye; store show, butikker i nye land, og ikke minst har jeg fått skapt noe med mine beste venner. Det kjekkeste av alt er å stå her i dag, uttalt Simen Staalnacke under showet i fjor.

«Moods of Norway» ble etablert i Stryn i 2003 av gründerne Stefan Dahlquist, Peder Børresen og Simen Staalnacke. Siden den gang har selskapet gjort stor suksess, både her hjemme i Norge og i utlandet med egne butikker i blant annet Los Angeles og New York.