Gå til sidens hovedinnhold

Hollywood-stjerne på Moods-visning

Josh Hartnett i Norge sammen med sin modellkjæreste.

(SIDE2): Torsdag kveld inviterte designduoen i Moods of Norway til nok en storslagen fest med mote i sentrum. Denne gangen ble visningen holdt på Øvre Galoppbane, og oppmøte var som vanlig svært stort.

Hvite solbriller
I tillegg til et langt kobbel av norske kjendiser kunne den oppmerksomme også se en Hollywood-stjerne blant de fremmøtte.

Den amerikanske skuespilleren Josh Hartnett dukket nemlig opp for å vise sin støtte til de verdenskjente designerne, og det var det ikke mange som visste noe om.

Hartnett hadde nemlig tatt turen til Øvrevoll galoppbane sammen med sin norske modellkjæreste Sophia Lie, og han var nesten ugjenkjennelig der han gjemte seg bak et par hvite Ray Ban-briller.

Det var ikke mange som så at den verdenskjente skuespilleren spankulerte rundt på veddeløpsområde, og det at han var ikledt olajeans og en enkel genser gjorde det heller ikke lettere å se at det var en stor stjerne som hadde tatt turen til Norge.

Kom med modellkjæresten
Selv innrømmet Skuespillerkjekkasen til Dagbladet at han aldri hadde sett noen av klærne fra Moods of Norway, men forklarte at han er i Norge fordi kjæresten hans bor her.

- Jeg har ikke sett klærne deres ennå, men jeg kjenner til merket gjennom kjæresten min, sa han til avisen.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken