(SIDE2): Det er i forbindelse med spillet «LittleBigPlanet» at Simen Stallnacke og Peder Børresen med deres Moods of Norway-team tar med liten og stor inn i spilleverdenen.

- Dette er veldig kult, vi føler folk kommer inn i Moods-universet gjennom dette spillet. Vaflene er med, den rosa båten og traktoren, stavkirker, troll og isbreer. Elementer fra Norge og vårt merke vises fram hele veien, sier en glad Simen til Side2.

- Vi har spilt til klokken fem i natt, så det er uten tvil vanedannende, hevder Peder.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Motekrise
Målet med spillet er å bekjempe den globale motekrisen og det er det blant annet spillfiguren «Sekkemannen» som skal stå for. Han kan man kle opp helt selv, noe som er helt i tråd med designernes visjon for spillet.

- Å pynte og kle på spillfigurene er en morsom del av spillet, sier Simen.

Målet er selvsagt Stryn og kommer man dit har man klart å løse krisen.

- God norgesreklame blir det jo også siden folk kan plukke opp brettet verden over, og det er uten et feel good spill, vi liker ikke sånne skytespill og sånt, ler Simen.

Eget brett
«LittleBigPlanet» hører til Playstation 3 og er tatt imot med stormende jubel over hele verden. Brettet som er designet for det norske klesmerket kan lastes ned på internett hvis man har spillet.

Nettavisens Spillmagasinet skriver følgende i sin anmeldelse: «LittleBigPlanet» er uten tvil blant årets beste spill og alene grunn nok til å ønske seg Playstation 3.

Les hele anmeldelsen på Spillmagasinet!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Med i prosessen
Simen og Peder har vært med på å utvikle brettet, men bak designet står designbyrået Making Waves med Jan Kristian Haavi i spissen.

For ham var det viktig at Moods of Norway var et skikkelig morsomt spill og at deres verden skinner gjennom hele veien.

- Vannet er for eksempel er laget av det som skal være stoffmaterialet, sauene er et viktig element og ull lager man jo klær av, altså det er mange slike ting vi har tenkt på i prosessen, forteller Jan Kristian til Side2.

- Jeg mener brettet appellerer til barn i alle aldre, det kan spilles av opptil fire samtidig og passer godt til en koselig familiekveld eller for en vennegjeng, sier designmakeren.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!