Gå til sidens hovedinnhold

Stiller opp som levende bytte

Denne mannen er villig til å bli jaktet på av rike jegere.

En arbeidsledig amerikaner har sverget å skaffe seg en jobb, om det så skal koste ham livet...

Mannen, som kaller seg Mork Encino, har opprettet nettsiden Huntme4sport.com, hvor ha tilbyr seg å stille opp som levede bytte for rike jegere, melder Splash News.

Encino skriver at han ikke har klart å skaffe seg jobb på et år, og krever 10.000 dollar for å stille opp som bytte. For 2000 dollar ekstra vil ha gjøre det naken.

Nettsiden har blitt en hit i USA, og mannen, som blir kalt Mork «Hunting Bait» Encino innrømmer at han forsøker å skaffe seg oppmerksomhet, ifølge Splash.

Mannen opplyser at han ikke vil gjøre motstand, bare forsøke å unnslippe. Hver runde vil vare i 24 timer. Dersom jegere ønsker å tilbringe en hel helg, kan Encino friste med både grill og eget røykehus, skriver han på nettsiden.

Nettsiden Deadspin.com har gått litt i dybden av mannen, og tilbudet hans. På nettsiden stiller han opp i en rekke humoristiske bilder, og det er lett å avskrive det hele som en spøk. Encino hevder imidlertid at han er hundre prosent seriøs.

- Lang over ti laken og se hva som skjer. Nettsiden fungerer. Eposten fungerer, sier han til Deadspin.

Nettsiden har også undersøkt om en slik jakt i det hele tatt er lovlig.

- Oppfordring til mord er «nei-nei», men samtykke er et gyldig forsvar i straffesaker, så det kan være kosher. Men jeg vil lett råde alle til å holde seg langt unna det hele. Det høres ut som Andy Kaufman-lureri for meg, sier tidligere politisjef i New York, Conor Corcoran, til nettsiden.

Radiostasjonen America's Country Station har lagt ut et lengre intervju med Mork «Hunting Bait» Encino på sine nettsider. Du kan høre det her.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken