(SIDE2): Søndag ble morsdagen feiret, og Side2 tok en ringerunde og sjekket hva slags forhold noen av kjendisene våre har til dagen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå

Lene Alexandra Øien:

- Jeg har selvfølgelig bakt sjokoladekake, som det står navnet hennes på! Hun er det beste av alt, hun er grunnen til alt jeg får til. Vi er bestevenner, forteller Lene Alexandra om moren Nina.

- Jeg skal bort til henne senere, på overraskelsesbesøk med ballonger og alt. Det er ikke noe tradisjon egentlig, men hun blir viktigere og viktigere for meg for hvert år.

Kaia Huuse:

- Vi har ikke noe veldig stort rituale rundt denne dagen, den er jo ikke kjempeviktig, men det er jo alltid koselig å få oppmerksomhet, sier Kaia Huuse.

Huuse har sønnen Bastian (2) med samboeren Jan Eggum.

- Jeg husker da vi var små pleide broren min og jeg alltid å bake kake til mamma, så det betydde nok mer da. Jeg tror nok jeg får noe i dag, men jeg vet ikke hva ennå. Første gangen jeg feiret morsdag er jo bare to år siden, og da var det litt sånn «wow, nå var det min tur». Da følte jeg meg veldig voksen, ler Huuse.

Fabian Stang:

- Morsdagen er ikke noe vi pleier å markere så veldig mye, men det er jo alltid fint med en dag som minner deg på at du har folk rundt deg som man bør ta vare på, mener Oslos ordfører.

Selv legger han turen innom sin kjære mor, Wenche Foss.

- Jeg tenkte jeg skulle kjøpe aviser og gå og hilse på.

Trine Grung:

- Jeg hadde bursdag i går, så vi pleier alltid bare slå i sammen de to dagene siden de er så nærme hverandre. Da fikk jeg blomster, en gave, og så var vi ute og spiste på kvelden alle fire, forteller Trine, som har barna Kasper og Frida med fotballspilleren Jostein Flo.

Men dyre gaver vil hun ikke ha.

- Jeg liker ikke den kommersielle delen av dagen, så jeg er motsander av dyre gaver. Det er mye viktigere å kose seg og gjøre noe sammen, mener hun.

Katrine Moholt:

- Ja, vi har feiret! Vi har vært ute og spist middag, og jeg har fått gave og alt. Vi pleier alltid å feire morsdagen, og farsdagen også. Vi er flinke til å markere slike dager, forteller hun.

TV 2-programlederen har to barn sammen med sin ektemann Snorre Harstad.

- Vi pleide alltid å feire dagen også da jeg var liten. Det var alltid frokost på senga, så det har vi en tradisjon på.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!