Gå til sidens hovedinnhold

Morsom doplanger

Liker du «Frustrerte Fruer, kommer du til å like «Weeds».

(SIDE2:) Alenemoren Nancy Botwin sliter med å få endene til å møtes etter mannens bortgang. Hun begynner derfor å selge marihuana i nabolaget. Den nye livssituasjonen som enke og marihuanaselger byr på mange utfordringer for Nancy og hennes to sønner i forstaden Agrestic.

Til tross for sin mørke hemmelighet lever Nancy et tilsynelatende normalt liv. Noe åpningssekvensen illustrerer der hun er på foreldremøte på skolen og vil overtale de til å innføre vannmaskiner på skolen.

«Weeds» er serien som foteller oss at det er skitne hemmeligheter i ethvert skap i California. Og det blir gjort på en smart, satirisk måte.

Mary-Louise Parker gjør en god og troverdig innsats som den iskalde doplangeren Nancy og Elizabeth Perkins er fornøyelig som den snobbete nabofruen som hater sin overvektige datter.

«Weeds» kan på mange måter minne litt om «American Beauty», med sin sorte humor med en allikevel alvorlig undertone. «Weeds» berører de fleste tabuområder som narkotika, ungdomssex og utroskap og serien er ikke for sarte sjeler. Likevel synes jeg serien var underholdene og morsom. Det er på en måte «Frustrerte Fruer» som har blitt dratt enda litt lengre.

Mandagene kan så absolutt vies «Weeds» på TV3.

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe