Gå til sidens hovedinnhold

Kan få pris for nakenstunt

- Naturlig nakenhet i det offentlige rom, skriver Cupido.

(SIDE2:) John Sundgot, Else Kåss Furuseth, Lars Berrum og Morten Ramm er nominert til Cupidos kulturpris 2012 for nakensketsjen sin i «Morten Ramm fyller Spektrum».

Årets nominerte til Cupido-prisen og Cupido Kulturpris ble offentliggjort i dag, torsdag.

I kategorien Cupido Kulturpris er de fire komikerne nominert på følgende grunnlag, skrives det på magasinets hjemmeside :

«John Sundgot, Else Kåss Furuseth, Lars Berrum og Morten Ramm for nakensketsjen i «Morten Ramm fyller Spektrum». Selv om nakenheten først og fremst ble brukt som provokasjon, og kritikerne ga showet 2 og 3 på terningen, så var sketsjen et herlig og morsomt innslag av naturlig nakenhet i det offentlige rom.»

I samme kategori er Kristian Fjellanger for boka «Feit – mitt liv som tjukkas», Christian Refsum for diktsamlingen «Kåte dikt», Roger Iversen for at han skal gjenskape Bergens siste bordell som muesum, og Norges Blindeforbund som lar blinde og svaksynte ta del i erotisk litteratur, også nominert.

Prisen deles ut til noen som har gitt en sexpositiv og grensesprengende opplevelse innen film, teater, litteratur, billedkunst, foto, dans, musikk eller et annet kulturelt uttrykk. Det er blant andre leserne og redaksjonen som har stemt fram de nominerte.

I kategorien Cupido-prisen er Stine Kühle-Hansen, Elsa Almås og Esben Esther Pirelli Benestad, Skeiv Ungdom, Pro Senteret og Sex og Samfunn – senter for ung seksualitet nominert.

Prisen deles ut 8. september.

Reklame

Her finner du oversikten over sommersalgene på nett

Kommentarer til denne saken