(Side2:) Vårt nye nettsamfunn, Me, har trukket til seg alt fra band og artister til modeller og DJs. Den mest populære av dem alle er Insignia. Av andre på tjenesten kalles hun «dronningen av Me.» Vi tok en prat med henne.

Hvem er du?
- Jeg er en jente på 24 år som for tiden studerer jus. Har nylig vært 1 måned i praksis, et opphold som var både interessant og lærerikt. Nå er det tilbake på skolebenken for å fullføre studiet. Har samboer som jeg har vært sammen med i overkant av 5 år. Vi flyttet sammen i forbindelse med mine studier, og har bodd sammen i 4 år. På dagene kan jeg drømme om en god natt søvn, men når natten nærmer seg våkner jeg til livet. Jeg har også all verdens med tid inntil jeg innser at jeg kommer for sent.

Hva er målet med livet?
- Målet med livet er å få en jobb jeg trives i, et hjem jeg kan kalle mitt eget og ha folk rundt meg som jeg er glad i. Tenker stort sett ikke så langt fremover i tid, og tar ett år av gangen.

Hva opptar deg?
- På fritiden trener jeg på et treningsstudio i nærheten. Prøver å komme meg dit 2-3 ganger i uken, alt etter humør og tid. Når jeg ikke trener er jeg hjemme med kjæresten eller ute med venner. Noe av det beste jeg vet er å ha mennesker rundt meg. Jeg liker å dille og dalle med html/css og paintshop. Dette har vist seg å være nyttig i mitt oppsett av profil på ME. Har en svakhet for fantasy bilder av feer, demoner, engler m.m. og det vil nok dukke opp et par bilder eller to på profilen min etterhvert.

Hva kan Me brukes til?
- Me er et nettsamfunn hvor folk kan sette opp sider etter eget valg. De fleste profilene har et personlig preg, og en kan opprette blogger for å fortelle om alt fra hverdagslige ting til verdensaktuelle saker.

Hva bruker du Me til?
- Personlig bruker jeg Me for å komme i kontakt med kjente og ukjente for å slå av en prat. Profilen oppdateres med jevne mellomrom hva angår layout, blogg og bilder. Bloggen bærer for det meste preg av dagligdagse gjøremål og hva som surrer rundt meg.

Hva slags folk treffer man der?
- Aldersgruppen er fra 12-60 og folk er som folk flest. Vi er alle ulike på våre måter, og dette bærer også Me preg av. Det er lett å komme i kontakt med nye mennesker, men man kommer i hovedsak borti personligheter man søker selv. Er det noen man foretrekker å prate med fremfor andre kan man legge dem til som venner, og er det noen man misliker mer enn andre kan man sette dem på ignore.

Hva er jul for deg?
- Jul for meg er for det første hamstring av gaver og sløsing av penger. De få pengene man har til overs brukes på frisør og julestas. Når julaften nærmer seg er det tid for å dele ut pakker og få pakker i retur, reise hjem og treffe familien. Selve julaften feires sammen med de nærmeste, og vi har som tradisjon å dra i kirken før vi spiser god mat og åpner pakker. Romjula tilbringes sammen med familien og venner, og 2. juledag er normalt venner samlet for en tur på byen. Snø gir meg julestemning, og jeg ønsker en snøfylt dag den 24. desember. Og da mener jeg ikke snøstorm...

Hva er viktigst med julen?
- Det viktigste med julen er å være med familien, spise god mat og treffe venner. Selv setter jeg ekstra pris på pakker under treet.

Her kan du se Insignias meside og lage din egen