(Spillmagasinet): Karima Adebibe er halvt marokkansk, en fjerdedel irsk og en fjerdedel gresk, 100 prosent Lara Croft og minst like sexy.

Spillmagasinet møtte den virkelige Lara på hennes første besøk i Oslo og ikke bare synes hun gamere er kjempesøte – hun har gode datingråd også.

Les også:Sexy Lara i storform.
Ny film?Jolie tilbake som Lara Croft.

Sjekk alle bildene fra intervjuet.

Hvordan bli Lara Croft?

Adebibe er den første personen utviklerne av «Tomb Raider»-spillene har latt få lov til å være Lara Croft, og jetsetlivet har gitt mersmak.

- Eidos har hatt syv modeller så langt, men jeg er den første Lara som har fått lov til å prate, jeg har blitt trent som henne, og er dermed den første «virkelige» Lara Croft. Jeg har fått en helt ufattelig mengde trening, sier Adebibe som er forbløffende lik Lara på alle mulige måter.

Adebibe har blant annet fått opplæring i å te seg som en ekte dame, Lara Croft er tross alt en grevinne. I tillegg har hun fått trening fra britisk sikkerhetstjeneste og militæret, hun har tatt motorsykkellappen, fått opplæring i hvordan hun skal avfyre en pistol og gjøre stunts fra et helikopter.

- Er det moro?

- Absolutt, det har vært helt fantastisk, og det har gjort meg så klar for rollen som Lara som overhodet mulig. Dessuten har jeg blitt mer eventyrlysten selv, sier modellen.

En ekte gamer

Det er tydeligvis en myte at gamere er nerder, Adebibe er stor fan av «Tomb Raider»-serien og sier selv hun er en ekte gamer.

- Ja, jeg er litt av en gamer. Jeg spilte gjennom de to første «Tomb Raider»-spillene da de kom, men hoppet over de neste. Jeg begynte å vokse opp, ble mer interssert i gutter og fløt litt av gårde.

- Hva synes du om det nye spillet?

- Jeg har faktisk akkurat rundet det. Det tok meg 15 timer, det er jeg ganske stolt av. Jeg synes det var skikkelig bra, skulle bare ønske at det aldri ble ferdig.

- Fantastiske bryster

Mens Adebibe ble mer interessert i gutter, ble guttene stadig mer interessert i Lara. Den minimale bekledningen og ikke minst hennes to store fordeler blir ustanselig diskutert.

- Det er ikke noe tvil om at Lara er en sexy spillfigur. Hun har en fantastisk kropp, og fantastiske bryster (eller «assets» som Adebibe kaller dem). Noen kvinner har store, andre små, alle har forskjellige. Da jeg vokste opp, syntes jeg Lara var utrolig og ville være som henne. Jeg var faktisk ganske sjalu. Så jeg synes klærne hennes passer til det hun gjør. I det nye spillet reiser hun til steder som Bolivia og Peru og der hadde du ikke brukt jakke, skjerf, store bukser og pelskledde støvler - det er rett og slett for varmt. Hun kler seg fornuftig, mener Adebibe.

Ta en titt:Naken Lara Croft?
Sjekk også:Årets heteste spill-babes.

Brystene til Lara Croft har økt i takt med svekkede salgstall, og nådde til slutt parodiske dimensjoner. Dette er forandret i det nye spillet.

- I det siste spillet om Lara Croft har de redusert størrelsen på brystene hennes. De er fremdeles store, men de er litt mer realistske – som spillet. Når du ser på ansiktet hennes må du nesten minne deg selv på at du spiller et spill. Men jeg synes det er viktigere å fokusere på hva Lara gjør, fremfor Lara selv.

Datingråd for gamere

«Tomb Raider»-spillene har solgt i 28 millioner eksemplarer verden over og mange gutter og menn ville gitt mye for en date med Lara Croft.

Adebibe er nok ikke fremmed for tanken, hun synes i alle fall at gamere er skikkelig søte.

- Jeg liker gamere! Jeg er en selv og det beste med denne jobben er å treffe andre gamere. For meg er de de mest interessante menneskene å møte fordi de har prøvd spillet og jeg har mer til felles med dem. Vi kan snakke om hvordan en tok knekken på den og den skurken og slike ting. Gamere er så søte og forfriskende!

- Hva slags datingstips ville du gitt en gamer i nød da?

- Ikke være sjenert og vis at du er trygg på deg selv, sier Adebibe. Lett for henne å si ...

Ny «Tomb Raider»-film?

Ifølge den engelske avisen The Daily Express kommer det en ny film om Lara Croft med Angelina Jolie.

- Er du med også?

- Angelina er Hollywood-versjonen av Lara Croft, og for meg den beste Lara som finnes. Ingen kunne spilt den rollen bedre. Jeg synes hun er helt fortryllende og ser filmene hennes om og om igjen. Jeg tror også en tredje film er på vei og hun nok kommer til å spille i den. Men hvis hun trenger en lillesøster eller et eller annet, hadde det vært fantastisk å spilt den rollen. Men¿ En vet jo aldri, avslutter Adebibe.

Det er i alle fall lov å håpe.

Du kan også se intervjuet med Karima Adebibe på i TV-programmet «Spillmagasinet» tirsdag 2. mai.

Les flere spillsaker på våre spillsider.