Gå til sidens hovedinnhold

Mot Nye Tider

Eierskapssituasjonen vil trolig bli avklart i løpet av de neste to ukene.

Etter fusjonen mellom Cappelen og Damm forlag har fremtiden til nyhetsmagasinet Ny Tid vært uviss, men snart foreligger en løsning.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Mot løsning
Ny Tid er bare en liten brikke i det nyfusjonerte forlaget. Og har lenge vært vurdert solgt etter at de to forlagene gikk sammen. I flere måneder har det vært usikkerhet om magasinet skal få nye eiere, men nå begynner en løsning å nærme seg.

Og det kan være at nyhetsmagasinet blir værende i det nyfusjonerte forlaget.

- Vi er i dialog med både potensielle kjøpere og konsernet om mulige løsninger internt, sier magasinets ansvarlige redaktør og daglig leder, Martine Aurdal, til NA24 Propaganda.

Hun vil ikke gå nærmere inn på hva de forskjellige løsningene går ut på. Ei vil hun heller ikke tippe på når det foreligger en løsning i forhold til magasinets fremtidige eierskap.

- Det er veldig vanskelig å si nøyaktig det vil skje, sier hun.

Det er likevel grunn til å tro at eierskapet vil være avklart i løpet av de neste par ukene.

Opp i lønn
De ansatte i Ny Tids redaksjon har nettopp vært gjennom lønnsforhandlinger hvor kravet til de ansatte har vært et snitt av de redaksjonene i Oslo bladets medarbeidere føler naturlig å sammenligne seg med.

I tillegg er oppgjøret også påvirket av at eierskapet ikke er avklart. De ansatte har fått 8500 kroner flatt per hode i året.

- Vi er ganske fornøyde med det, med tanke på den økonomiske situasjonen. Det er kanskje ikke det beste oppgjøret, men et moderat et basert på situasjonen vi er i, forteller leder i redaksjonsklubben i Ny Tid, Anders Knudsen, til NA24 Propaganda.

Har du et medietips, ta kontakt med NA24 Propaganda

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter