(SIDE2): Skinny jeans og leggings har lenge preget motebildet, men nå er det den rake motsetningen som vil bli det hotteste.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

70-tallet preger moten
Forrige sesong var det 70-tallets blomstermote som var en av de hotteste trendene. I år er det en annen 70-tallsklassisker som vil prege neste års vår- og sommermote, nemlig den ikoniske slengbuksa. Stramme rundt låre og masse viddene nedover leggene - slengbuksa vil bli en stor trend i 2011, skriver nettstedet Becomegorgeous.com.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mange varianter
Dette er buksa som gir deg sexy timeglassfigur. Bruk ankelboots, platåsko eller pumps med høye hæler til å få lange, vakre ben. Kombiner slengbuksa med figurnære og smale topper for å få frem proporsjonene. Særlig beige- og jordfarger vil være trendy, men du vil helt klart også finne slengbuksene i jeansstoff. Flere motehus presenterte også varianter av 70-tallsbuksa med høyt liv og kjendisene har allerede lagt sin elsk på dette plagget. Modell Kate Moss og skuespillerne Denise Richards og Jessica Alba er bare noen av kjendiskvinnene som har fått slengbuksa som sin favoritt.