(SIDE2): Fredag ble «Mote med Mening» avholdt for tredje gang i Posthallen i Oslo. Inntektene går til et veldedig formål – denne gangen Kirkens Bymisjon. Pengene skal gå til «Møtestedet», en café for rusavhengige i Oslo.

Kveldens konferansier var Pia Haraldsen, og hun stilte i design hun har brukt flere ganger i det siste. Nærmest identisk antrukket var «Great Garlic Girl» Dean-Erik Andersen.

Like kjoler
Hva har dere på dere i dag?
- Herve Leger, sier Andersen til Side2.

Og dere er helt like?
- Ja, vi er helt like. Hun er jo lillesøsteren min, og jeg er veldig stolt av det!

Under åpningen av showet avslørte imidlertid Pia at det bare var en av dem som bar ekte vare ...

Andersen hadde sko fra Milano, mens Pias undersåtter var lekkert iført YSL.

//LES MER OM MOTE HER//

Kveldens program
På kveldens program sto hårshow, motetrendvisning vår og sommer, hårstyling med Tim Hartley, humorinnslag med Great Garlic Girls, samt musikalske innslag av Café de Concert, Hilde Marie Kjersem og Isabel Ødegård.

Kombinert moro, mote og veldedighet
Andersen var del av kveldens program og han gledet seg i forkant av showet.

- Jeg gleder meg masse. Det er veldig moro å være her. Og så er det jo moro å gjøre litt veldedighet for en viktig sak, og det at det kommer så mange mennesker er jo kjempebra. Så jeg bare gleder meg!

Selvironisk?
«Great Garlic Girls» hadde morsomme innslag mellom visningene, og ett av dem var en parodiert, og svært dopet, Amy Winehouse. Ironien i at nettopp dette humorinnslaget fulgte like etter at Kirkens Bymisjon hadde fortalt om hvilket tilbud de gir vanskeligstilte personer og narkomane, må nesten påpekes.

- Stolt av å bli spurt
Pia Haraldsen gledet seg også stort før showstart:

- Ja, jeg gleder meg! Jeg er veldig stolt av å få være med på dette arrangementet og jeg ble veldig glad da jeg ble spurt. Det er hyggelig å kunne bidra for en så positiv sak, forteller hun til Side2.

Siste nytt fra Side2, gå til forsiden akkurat nå!