(BIIPMAG): For tredje år på rad arrangeres moteshowet «Mote med mening» der billettinntektene går til veldedighet. I år var pengene øremerket «Møtestedet», en café for rusavhengige i Oslo sentrum.

Motedronning Pia Haraldsen og Dean-Erik Andersen fra «Great Garlic Girls» ledet årets «Mote med mening» som gikk av stabelen i Posthallen i Oslo fredag 30.januar.

Se bildekarusell nederst i artikkelen!

Frisørlegende tilstede
Showet var delt inn i fire ulike visninger der en av disse var en herrekolleksjon fra Tiger. Jan Gunnar Svenson stod bak mye av showets styling og frisørkjedene Olimb & Co og Haute Coiffure Francaise stod for passende hårtrender til kleskolleksjonene.

I tillegg holdt den profilerte frisørlegenden, Tim Hartley, et eget hår- og stylingshow.

- Fantastisk å bidra
Pia fortalte til biipMag at hun var fornøyd med å kunne bidra på arrangementet, som i år går til inntekt til Kirkens Bymisjon og «Møtestedet»:

- Det er hyggelig å kunne bruke kjendisstatusen til noe positivt og det er fantastisk å kunne bidra på et slikt arrangement, fortalte Pia før motevisningen.

«Great Garlic Girls» var på sin side i det humoristiske hjørnet og gjorde en parodi på en ruset og full Amy Winehouse slik at publikum fikk seg en god latter.

Blomsterpike
Klærne på motevisningen var blant annet fra Marlene Birger, H&M, In Wear, La Redoute og Stella Forest.

Denne våren og sommeren bør du skaffe deg en blomstermønstret kjole, skjørt eller topp. Trendvisningen viste blomsterfylte antrekk på en feminin og romantisk måte.

Catsuit, det vil si heldrakt, er også et must denne sesongen, gjerne med tilbehør som bikerhansker og lakkvesker.

Black and white
En hel visning var viet en udødelig trend: Nemlig heldekket svart og/eller hvitt. Det ble vist både søte blondekjoler og hvite dresser i ulike snitt.

Fargeskalaen ellers var preget av sterke farger som grønn, rød, rosa og gul.

Safari
Velkommen til savannen og dyrene som finnes der! Ved å kombinere militærgrønne safaribukser med leopard- og sjiraffmønster får du en røff stil i vår og sommer.

Knebukser og haremsbukser blir inn på varme sommerdager og kombiner gjerne med flettearmbånd og store kulesmykker av tre eller plast.

1490

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.