(SIDE2): Nylig var det igjen duket for det spektakulære catwalkshowet i regi av undertøysgiganten Victoria’s Secret. Og selv om det er noen av verdens vakreste og mest sexy modeller som fronter merket, er heller ikke de uten lyter.

SE BILDER FRA SHOWET NEDERST

- 20 lag med rumpesminke
Adriana Lima, Heidi Klum, Karolina Kurkova, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Selita Ebanks, Marisa Miller og Doutzen Kroes er noen av skjønnhetene som strenet ned motemoloen under årets show. De er vakre, sexy og tilsynelatende perfekte. Men nå skriver New York Magazine at naturlig skjønnhet alene ikke er nok, og bak scenen er det mange mennesker i sving for å få modellene til å se best mulig ut.

- Folk innser ikke at det er omtrent 20 lag med sminke på rumpa mi alene, forteller Selita Ebanks.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Fem stylister per modell
Hver modell tilbringer tre til fem timer med sminke og hårstyling før showene, og per hver modell er det fem stylister i sving for å gjøre dem klar for catwalken. Minst én time går med til kroppssminke.

- Det gjelder å skape en illusjon av fantastiske kropper når vi skal ut på catwalken, sier Ebanks.

Ekstra vekt
Selv om showet har et morsomt, flørtende og underholdende preg, er det ikke bare bare for modellene å vise undertøyet. Vingene alene veier flere kilo og skal balanseres på skyhøye stiletthæler. Samlet bærer også modellene flere kilo med kroppsglitter hver.

2588