Gå til sidens hovedinnhold

- Alle skal få

Elin Tvedt har allerede fått!

(SIDE2:) Programleder Elin Tvedt spøker med eksen og komikeren Kristian Valen. Hun er blant et knippe kjendiser som fronter det nye klesmerket «239».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Vi lager jumpsuits av fleece som det står gøye tekster på. Tekstene representerer en del kjente mennesker. Vi bruker ting som er typisk for dem, og kjendisene fronter produktet, sier gründer Mona Solberg.

Hun står bak jumpsuitene «239» sammen med TV-hypnotisør og kjæresten Torgrim Holte.

Tvedt poserer blant annet med en hvit jumpsuit med teksten «Alle skal få». På ryggen til Tvedt står det «Jeg har fått».

Teksten er en fleip som spiller på Valens rollefigur Geir fra serien Valen TV. Den kjente figuren synger blant annet «Klart du skal få, Alle skal få, Alle skal få, Alle skal få».

Valen og Tvedt var kjærester for en del år tilbake, men skal fortsatt være venner.

Bruker verdensrekorden
Andre kjendiser som fronter «239» er hopperne Bjørn Einar Romøren og Anette Sagen. Førstnevnte står bak verdensrekorden i hopp på 239 meter, derfor navnet.

- Kolleksjonen er en blanding av en kjærlighetshistorie og et samarbeid mellom masse mennesker som vil gjøre noe gøy sammen, sier Solberg.

Solberg understreker at det finnes mange jumpsuits på markedet, men mener likevel at det er behov for deres variant. Gründeren mener at det er såpass stor etterspørsel, og synes alle bør få sin egen kosedress.

- Akkurat nå er vi på moteuka, men mange butikker har begynt å få inn jumpsuitene, og vi selger på nett. Dressen kan brukes i bakken, på afterski eller som en kosedress. Den er både fin og kul. I tillegg kan du velge ditt eget uttrykk og tekst – som sier litt om hvem du er som type.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre