(SIDE2): Lily Allen lar ikke magen komme i veien for sin moteinteresse. Den 25 år gamle artisten hadde tatt turen til Givenchys catwalkvisning i Paris denne helgen, men den britiske artisten var nesten ikke til å kjenne igjen.

Trendy, men oppkneppet
Allen er nemlig kjent for sin noe fargerike og spesielle stil, både på og utenfor scenene. Hun bruker hyppig vintageklær og høye hæler, og feminine snitt er normalt et viktig element i antrekkene hennes.

Under Givenchys visning derimot, hadde Allen valgt å kle seg langt mer maskulint en normalt. I sort dressjakke, hvit skjorte, sort skjørt og svarte strømpebukser var det liten «wow»-faktor i artistens antrekk. Allen var derimot meget moteriktig kledt, og hadde valgt knallrød leppestift for å sette litt farge på den ellers så fargeløse stilen.

Se bilder fra visningen i bildekarusellen nederst i artikkelen!

Lagerfelds muse
Det er ingen hemmelighet at Allen er moteinteressert. I 2007 lanserte hun sitt eget merke, «Lily Loves», bestående av kjoler, sko og accessoirer. I september i år åpnet hun også, sammen med sin søster, en egen vintagebutikk i London. Butikken har fått navnet «Lucy In Disguise», hvor man blant annet kan finne flere av Allens egne vintageklær for salg.

25-åringen blir også omtalt som Karl Lagerfelds muse, og han skal visstnok til stadighet sende henne eksklusive vesker og klær. Hun frontet også en kampanje for Diors luksusvesker, og de har over tid utviklet det mange omtaler som et spesielt forhold.

Kjendisspekket visning
Men Allen var langt ifra den neste celebriteten som hadde tatt turen til Givenchys visning. Liv Tyler, som for tiden fronter en reklamekampanje for G-står Raw, sammen med vår egen sjakkhelt Magnus Carlsen, satt på første rad sammen med Justin Timberlake.

Les også:- Vi er en overraskende kombinasjon

Ronnie Wood så også ut til å kose seg på motevisning, og han hadde selvfølgelig sin brasilianske kjæreste Ana Araujo ved sin side. Courtney Love var også på plass i motehovedstaden, og hun så overraskende nok både sofistikert og lekker ut i en pudderfarget dressjakke og perlekjede.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Les også om moteuken i Milano
Sexy markering
Her er min datter

Goth og leopard
Stikkordet for Givenchys vår- og sommerkolleksjon 2011 er leopardprint. Dette velkjente mønsteret ble nemlig brukt både på flagrende chiffonkjoler, stramme jakker og trange bukser.

Sjefsdesigner Riccardo Tisci hadde som vanlig latt sin fascinasjon til det gotiske skinne gjennom i kolleksjonen. Man fikk også sterke assosiasjoner til bondage på grunn av designerens bruk av bånd og remmer, og glidelåsen var flittig brukt på mange av plaggene.

De lange, gjennomsiktige lagene med stoff ga noen av kreasjonene et spøkelsesaktig preg, og selv om det stramme var i fokus, hadde flere av silhuettene innslag av feminine snitt, med brk blant annet volanger og pudderfarger.

SE BILDER FRA VISNINGEN HER:

3769