(BIIPMAG): Sterke farger, pastell, smykkesteiner, pilot, plastikk og organiske former er stikkord for årets solbriller.

Sjekk ut hva slags solbriller som gjelder denne våren og sommeren:

Pilot fortsatt pop
Solbrilletrenden i år støtter seg godt på fjorårets brillehiter med pilotbriller og store insektbriller, men nå kommer det også flere innslag av «quirky og rare» brillefasonger.

Pilgrim har for eksempel flere underlige fasonger og former i sin nye brillekolleksjon. Tidligere har det vært mye runde og kontrasterende firkantede former som har vært inn.

Nå finner vi derimot flere «organiske former», for eksempel buer og skrålinjer.

- Det gjennomgående designet på vår nye solbrillekolleksjon har en lett «look» med enkle linjer og enten diskré eller skarpe innfatninger. Det er også et par inspirert av den klassiske hornbrillen. Enkelte av modellene har krystalliserte Swarovski-elementer som gir en elegant «touch». Fargepaletten er rød, hvit, svart og brunt, står det på Pilgrims nettside.

Leken trend
Ja, takk til sterke farger! Fargerike solbriller med mønster er ofte å se i årets trendbilde. Mange brillemodeller har også gjerne innslag av både 50-, 60- og 70-tallet.

Dette gjør at du kan være litt mer useriøs og blande inn humor i solbrillebruken din.

Mange av solbrillemodellene fra merker som Prada, Pilgrim, Prada, Versace og Ray Ban har sterke spreke farger.

Det er også mye plastikk og briller dekorert med ulike typer steiner.

Klassiske og elegante brillemodeller er også å finne. Dermed er det noe å finne for enhver smak i våren og sommerens solbrilletrender.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.