(SIDE2): Sort er alltid - uten unntak - en klassisk og tidløs vinner så fort gradestokken synker om høsten. Se bare på bildene her!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Slutt på blomsterfargene
Stjernene har allerede pakket sommerklærne langt vekk og tyr nå til deilige høstplagg i mørke farger som brunt, grått, blått og aller helst den alltid så stilsikre fargen sort.

De lange flagrende blomsterkjolene er nå byttet ut med den lille sorte, tights, trenchcoat, pumps og masse annet tilbehør i sort.

Stilikonets valg
Høstens trolig største stilikon, Katie Holmes, matcher sort til de opprullede og vide jeansene, som vi nesten ikke har sett henne uten den siste måneden. Tilbehør som hatt, veske og skyhøye sko velger hun nå i sort.

Da Katie stilte på premieren til «Tropic Thunder» i Hollywood 11. august i år, var hun igjen mørkt antrukket - med innslag av skinn.

Til fest!
Hollywood-stjernene er eksemplariske når det kommer til fest og glamour, men det er sjelden du ser en rød løper uten en stjerne i den elegante og enkle lille sorte. Fargen gjør seg både til sommerbrun og vinterblek hud - og tillater at du kaster på litt ekstra sminke. Og det beste av alt - sorte klær har en slankende effekt - og passer perfekt på dager hvor du ikke føler deg helt tipp topp.

La deg inspirere av stjernene og husk at det alltid finnes et enkelt valg som på rekordtid kan gjøre deg til festen vinner - elegant og tidløst sort.

SE FLERE STJERNER I SORT HER:

757

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!