(SIDE2): Stjernestylisten Rachel Zoe har jobbet med nesten alt som kan krype og å gå av kjendiser. Hun har sin egen TV-serie, «The Rachel Zoe Project», og en retrostil som er gjennomført til fingerspissene.

Under moteuken i New York er hun en selvskreven gjest på første rad, og selv om hun er omringet av fashonistaer, skiller den 39 år gamle stylisten seg ut i mengden med sin stil.

Se flere bilder av Rachel Zoe nederst i saken!

Gjennomført stil
Det er ikke det at Zoe nødvendigvis har en utpreget spesiell stil, sammenlignet med mange av de andre av moteukens gjester, men hun har en egen evne til å kombinere plagg og tilbehør som gjør at hun nesten alltid ser helt perfekt ut.

Den amerikanske stylistens liv er selvfølgelig like glamorøst som jenta selv. Hun menger seg med det hotteste kjendisene, supermodellene og moteredaktørene, og er alltid til stede når en stor motebegivenhet finner sted.

I sin TV-serie følger vi stylisten på jakt etter unike plagg og tilbehør, og man få et innblikk i hennes jetsett liv.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Bohemsk retro chick
Zoe henter inspirasjon til sin personlige stil fra fortiden, nærmere bestemt 1960 til 1979. Hun har uttalt at hun lesker den litt rocka, bohemstilen - og Side2 kan rett og slett ikke få nok av stylisten gjennomførte stil.

Zoe kler seg gjerne i sort fra topp til tå, og buksedresser i 70-tallstil er en av hennes favorittplagg, men ses gjerne i korte kjoledrakter eller glamorøse bukser med høyt liv. Zoe er veldig flink til å kombinere accessoirer, slik at stilen får en edge, men det på en ganske subtil måte.

Nå svirrer også ryktene om at stylisten vil lansere sin egen kleskolleksjon i 2011, og denne skal gjenspeile hennes egne stil.

SE FLERE BILDER AV STJERNESTYLISTEN HER:

3732