Gå til sidens hovedinnhold

- Blogging er en livsstil

Ulrikke har Norges største moteblogg.

(SIDE2): Fjærfylte kjoler, skyhøye sko, designervesker og prangende smykker er det første som møter meg når jeg går inn på bloggen Ulrikkelund.com. Alt er selvsagt tidsriktig, stilfullt og trendy, og pryder en søt blondine som selvsagt også har en tidsriktig frisyre, stilfull makeup og en trendy stil – en blondine ved navn Ulrikke Lund.

- Å være blogger er en livsstil
Det er ingen tvil om at Ulrikke Lund (21) har innflytelse på sine medsøstre. I skrivende stund er Ulrikkes blogg den fjerde største blant norske blogger. Leserne følger ivrig med på hennes tips om mote og skjønnhet, og dersom Ulrikke linker til en kjole hun liker eller et par sko hun har kjøpt, skal du ikke se bort ifra at nettbutikken er utsolgt for nettopp disse varene bare et par timer etterpå.

Ulrikke er ikke ny i bloggamet, hun var en av de første unge jentene som startet denne trenden, da hun begynte å blogge som 16-åring.

- Det var egentlig helt tilfeldig at jeg begynte å blogge. Nå blogger jeg fordi jeg liker å dele lidenskapen min. Å være blogger har blitt en livsstil for meg, og MacBooken er som oftest med, sier Ulrikke til Side2.

- Viktig å være engasjert
Ulrikke har over 20.000 lesere på bloggen sin hver dag, men forteller at hun ikke har gjort noe spesielt for å tiltrekke seg disse leserne. Hun aner ikke hvorfor akkurat hun har så mange lesere.

- Jeg tror bare det er viktig å være engasjert, blogge av de riktige grunnene. Jeg har en veldig stor lidenskap for det jeg blogger om. Jeg prøver ikke å blogge om alt, og å dekke hele meg som person. Jeg holder meg til et lite innblikk i livet mitt, forteller hun.

Men livet som blogger er ikke alltid en dans på roser ifølge Ulrikke. Da bloggen virkelig begynte «å ta av» for et par år tilbake, ble bloggpresset til tider for stort for henne.

- Da jeg var litt yngre la jeg ned bloggen min på grunn av for mye negative tilbakemeldinger, men nå ser jeg for meg at jeg fortsetter noen år til, sier Ulrikke.

I dag er bloggen en stor del av livet til Ulrikke som ennå ikke vet helt hva hun skal bli når hun blir «stor». Fram til det gir bloggen henne en stor mulighet til å jobbe med sin lidenskap for mote og inspirere tusenvis av unge jenter.

Selv håper hun at hun har en positiv innflytelse på leserne sine.

- Jeg vil at jenter skal slippe å gjemme de høyhælte skoene sine innerst i skapet, heller ta fram alt det beste og ha det gøy med det uten å bekymre seg for jenters verste fiende – andre jenter, sider hun.

Ny Side2-blogger
Ulrikke bli den niende i rekken av Side2-bloggere, hun gleder seg til å stå på egne ben på en selvstendig bloggplattform og bli en del av Side2-gjengen.

- Jeg har vært på blogg.no veldig lenge så føler det er en tid for alt, og nå er det en tid for å gå videre og prøve nye ting, skriver Ulrikke på sin blogg.

Besøk bloggen på Ulrikkelund.com.

Besøk også disse Side2-bloggene:
Idawulff.com
Nettenestea.com
Fotballfrue.no
Supermarie.net
Hvitstil.com
Anettemarie.no
Kristinaandersen.no
Linniiie.com

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken