Gå til sidens hovedinnhold

- Burde bare vise seg bakfra

Designeren liker ikke Pippas ansikt.

(SIDE2): Motedesigner Karl Lagerfeld er kjent for sine kontroversielle utsagn. Tidligere har han offentlig uttalt at artisten Adele er for tykk, at Heidi Klum er for tung og han viste sin fornærmelse over at Hennes & Mauritz produserte kolleksjonen hans i for store størrelser.

Nå er det Hertuginne Kates søster, Pippa Middleton, som får servert Lagerfelds ærlige mening på sølvfat.

Liker romantiske skjønnheter
Den 78 år gamle Chanel-designeren har lagt sin elsk på Kate, og mener at Hertuginnen av Cambridge er helt riktig for Prins William.

– Jeg liker den typen kvinner, jeg liker romantiske skjønnheter, sier Karl Lagerfeld ifølge The Sun.

Men hertuginnens søster er ikke Lagefeld like begeistret for.

– Jeg liker ikke søsterens ansikt. Hun burde bare vise ryggen sin, sier designeren om Pippa Middleton.

«Her Royal Hotness»
Pippa Middleton ble raskt populær etter å ha stilt som brudepike i søsterens bryllup med Prins William. I likhet med Karl Lagerfeld var det flere menn, og også kvinner, som la godt merke til brunettens flotte bakside. Men til tross for Chanel-designerens meninger om Pippas ansikt, har hun også blitt populær for sitt vakre fjes og sin motesans. Ja, så populær er hun at britene kaller henne for «Her Royal Hotness».

Les også:

Imponert over Victoria Beckham
Under åpningen av Lagerfelds nye skjønnhetsbutikk i London forrige uke skal designeren ha rost Hertuginne Kate for hennes stil, og sagt at med hennes silhuett kan hun ha på seg hva som helst.

Samtidig som han kritiserte Pippas utseende i intervjuet med The Sun, skal han ha uttrykket sin forkjærlighet for en annet britisk kvinne.

Lagerfeld er tydelig imponert over Victoria Beckham, som han nylig leide inn som modell for en fotoshoot i sitt eget atelier.

– Den kroppen etter fire barn. Det er ikke mange som har en kropp som det. Hun er veldig disiplinert, sier designeren.

Kommentarer til denne saken