Gå til sidens hovedinnhold

Celinas vidunderkur

Kosmetikkdronningen sto selv på stand fredag.

(SIDE2): Side2 besøkte Helsemessen 2010 fredag formiddag der blant annet Celina Midelfart presenterte sin nye superlaser.

Koster over 1 million
Celina kunne stolt fortelle om sitt nye vidunderprodukt som skal brukes i sin skjønnhetssalong BeOne:

- Jeg hopper aldri på en bølge. Det handler om god research, positive forskningsresultater og kvalitet, forklarer Celina.

Kosmetikkdronningen vet hva hun snakker om. Den nye laseren «Elite MPX» er unik i sin gruppe. Det finnes kun 4 stykker i hele Europa, og koster over én million norske kroner.

- Dette er en stor investering, men det finnes ingen snarveier. Vi vil ha raskere og bedre, og ikke minst et varig resultat. BeOne ønsker å tilby det siste og også være en garantist for kunden. Med denne laseren er vi nettopp det. Dette er førsteklasses utstyr, forteller Midelfart.

Celina og kirurg Nikolai har det siste halve året arbeidet grundig med research på produktet. Begge har stor tro på produktet som kostet over én million norske kroner.

- Det tar tid å bygge opp en business, det har vi i BeOne fått smertelig erfart. Men vi ønsker kvalitet og det beste for kunden, forteller Celina. Nikolai er enig om at prisen ikke kan stoppe for deres ønsker om kvalitet og gode resultater:

- Det er hun som betaler! ler han og titter på Celina.

Sjekk fremsiden til Side2: Klikk her!

4 funksjoner
Kirurg Nikolai som arbeider i BeOne kan fortelle at produktet er det beste på markedet.

- Ønsker du hudforyngelse kan du gjøre dette og gå på jobben etterpå, du ser ikke ut som en kokt hummer i ansiktet etter laserbehandlingen, forteller eksperten.

Kort forklart er laseren utstyrt med to laserfrekvenser i én stråle, og kombinasjonen skaper en synergieffekt:

- Det er godt dokumentert at produktet leverer varige resultater og laserfrekvensen er utviklet slik at det er en behagelig opplevelse.

Laseren har fokus på fire hovedområder - hårfjerning, fjerning av pigmentflekker, fjerning av blodårene og hudforyngelse.

Tillatt for menn
Celina forteller at hun bruker mye tid på salongen og det er hun som har ansvaret for businessen:

- Jeg bruker mye tid på å reise og å sjekke ut de siste produktene. Kvalitet er svært viktig, og jeg har selv valgt ut de 10-15 jentene som arbeider nede på BeOne.

BeOne kan tilby blant annet massasje, fotpleie, frisering, duft, makeup, laserbehandling, peeling og Botox. Det er ikke bare kvinner som besøker salongen på Bygdøy Allè.

- Vi har mange menn innom, det er flere og flere som for eksempel ønsker profesjonell hårfjerning, forteller Midelfart.

Celina ønsker ikke å gi noen kommentarer på hva slags behandlinger hun selv tar i salongen, men sier at egenpleie og velvære er viktig for alle.

Flere kjente fjes
Det var ikke bare Celina Midelfart som var på Helsemessen i Lillestrøm denne fredagen. Kathrine Sørland var på jobb for merket Babor hun har jobbet med i 7 år.

- Babor er et merke som tilbyr både hudpleie, kroppspleie og kosmetikk. Jeg har prøvd mange ulike skjønnhetsprodukter, men går alltid tilbake til Babor, forteller hun. Kathrine sier at kremene fra merket er hennes yndlingsprodukter:

- Krem krem krem! Jeg bruker mye krem! Dagkrem, nattkrem, øyekrem, ja du skjønner poenget, ler hun. Vakre Sørland ga også et tips om hvordan man skal finne det riktige produktet til sin hud og anbefaler alle å gå til fagfolk:

- Du må gå å ta en hudpleiebehandling og der få en faglært til å undersøke hva som er best for deg og din hud. Fagfolk vet hva de snakker om.

Helsemessen 2010 i Lillestrøm er ifra 12. - 14. februar.

Les også: Vi digger jakka di, Gwen!

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021