(SIDE2): Vakre Carey Mulligan kan trone seg med tittelen som Storbritannias best kledte kvinne.

Kjole dekket med juveler
Det er motemagasinet Harper Bazaar som står bak kåringen, og den unge skuespilleren går dermed foran både moteikonet Kate Moss og designer Victoria Beckham.

Mulligan har lenge blitt beundret for sin stil, og spesielt mye oppmerksomhet fikk hun for kjolen hun bar under Oscar-utdelingen tidligere i år. Den 25-årige skuespilleren stilte da i en sort Prada kjole, med hundrevis av juveler, men dette er langt ifra eneste gangen Mulligan får ros for sin stil.

Se flere bilder av Mulligan i bildekarusellen nederst i saken!

Æren går til sylisten
Ifølge denne engelske avisen Daily Mail, beskriver en av dommerpanelets medlemmer, designeren Erdem Moralioglu, stilen til den britiske skuespilleren som sekstitalls fransk new wave.

Går man gjennom hva Mulligan har stilt i på den røde løperen det siste året, kan man lett identifisere stilen hennes som både glamorøs, feminin og sofistikert. Lekre kjoler er av hennes favorittplagg, og hun bærer alltid enkel eller ingen accessoarer.

Den britiske skuespillerinnen, som hadde sitt gjennombrudd i filmen «Pride & Prejudice», har selv uttalt at hun ikke er spesielt interessert i mote. Hennes stylist får ren for hennes offentlige stil, mens hun påstår at hun på fritiden kler seg enkelt.

Bodde på billighotell
Da Side2 møtte Carey Mulligan for hennes nye film, «Never Let Me Go», i London tidligere i år stilte den blonde skuespilleren i en designerkjole. Men livet er ikke alltid like glamorøst, selv om du er en populære skuespiller. Da det ble slutt mellom Mulligan g hennes kjæreste Shia LaBeouf skal hun nemlig ha flyttet tinn på et Best Western-hotell,

Hotellkjedene er på ingen måte kjent for å være av den luksuriøse sorten, men Mulligan valgte likevel å bo der er periode.

Les hele saken:Bor på billighotell

SE FLERE BILDER AV CAREY MULLIGAN HER:

3862