Gå til sidens hovedinnhold

David Beckham blir designer

Den verdenskjente fotballspilleren følger i kona Victorias fotspor.

(BIIPMAG): Den kjekke fotballspilleren skal samarbeide med James Bond om en høst- og vinterkolleksjon for menn for Adidas Originals.

Designerspire?
Fru Beckham har allerede designet bukser, solbriller og sin egen parfyme. Nå tar også David et skritt inn i moteverdenen med sitt nye design til den kommende herrekolleksjonen.

Ifølge WWD skal samarbeidet ha kommet i gang da noen som jobbet i Adidas ble oppmerksom på at Beckham og Bond hadde lik smak og foreslo derfor at de to kunne jobbe med en kolleksjon sammen.

Les også:
Poserer med tommelen i munnen
Se Poshs rare reklamefilm
Disse tjener mest
Victorias skjønnhetsregime

Klassiske sportsklær
Beckham har shoppet i Bonds butikk i Los Angeles i flere år og kjenner derfor designet godt, noe som trolig er et godt utgangspunkt for samarbeidet.

Deres design prøver å oppdatere klassisk amerikanske sportsklær med moteriktige siluetter og detaljer og bruker materialer som skinn, kasjmir og silke.

Ingen Armani-posering
David Beckham skapte stor oppmerksomhet da han poserte lettkledd i en undertøysreklame for Armani, men det er rapportert at han ikke har noen planer om å bruke sitt image eller personlige opptreden for å reklamere for den nye kolleksjonen.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken