(SIDE2): Er du stjerne i Hollywood er alles øyne på deg - hele tiden. Det gjelder derfor å se bra ut ved enhver anledning, og noen greier faktisk det.

Se stor bildespesial nederst i saken!

Magasinet People har kåret de stjernene som har vært penest i tøyet i 2008, og her er de som kapret en plass på listen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Charlize Theron
Theron velger både vågale roller og antrekk. Hun tar den alltid et steg lengre, og bommer sjelden med det hun tar på seg.

Eva Mendes
Skjønnheten kan det med å sjokkere. Hun har ingen skrupler med å røpe antall sexpartnere, og var så sexy i Calvin Klein reklamen at filmen ble forbudt på Amerikansk TV.

Les hele saken: Puppebry for Eva Mendes

Mendes ser like fantastisk ut på den røde løperen som hun gjør på magasincover og annonser, og er kjent for å kombinerer en søt og feminin stil.

Michelle Obama
Barack Obamas utkårede ser allerede ut som Amerikas førstedame. Med stil, eleganse og selvtillit viser hun verden at man kan se bra ut i politikkens verden.

Hennes favorittdesigner inkluderer Maria Pinto, men hun er også blitt sett i antrekk fra blant annet Isabel Toledo.

Obama kom nylig på Vanity Fairs liste over verdens best kledde.

Heidi Klum
Trebarnsmoren er en opptatt kvinne, men det setter ingen demper på modellens stil. «Project Runway programlederen ser alltid like fantastisk ut, og viser masse eleganse på den røde løperen.

Klum ble tidligere i år kåret til verdens mest sexy modell.

Les hele saken: Klum verdens mest sexy

Anne Hathaway
«The Devil Wears Prada»-stjernen har lagt noen trøblete måneder bak seg. Kjæresten ble arrestert for svindel, men Hathaway ser ut til å ha kommet gjennom krisen med hode hevet.

Hathaway stråler på den røde løperen, og glitrer i kreasjoner fra de store motehusene. Nå er hun aktuell i filmen «Get Smart».

Fergie
Denne dama har forandret stil, og det er en svært forbedret utgave vi har sett i 2008. Den vakre sangeren viser både eleganse og sporty tendenser, men alt er veldig glamorøst.

Hun har også fått oppmerksomhet for sine ville sceneshow, og det er liten tvil om at det er futt i denne dama.

Les hele saken: Se Fergies ville opptreden!

Gwyneth Paltrow
Den britiske skjønnheten kan tross sin alder ta på seg lårkorte kjoler og fortsatt se fantastisk ut. Hennes klesvalg er nesten alltid upåklagelig, og hun oser av eleganse.

Å klippe av noe av de lange lyse lokkene var også et smart trekk, og får henne til å se mer sofistikert ut.

Rihanna
Barbados-jentas korte hårsveis ble umiddelbart en hit, og viser at den unge sangeren har en edge som mange misunner. Når hun i tillegg har en sofistikert og rå miks i klesveien, kan vi ikke annet enn å applaudere.

Det ryktes også om at Rihanna skal stille opp for undertøysgiganten Victoria Secret, og det er nok mange som kunne tenkt seg å se henne litt mer avkledd.

Les hele saken: Stiller i sexy undertøyskampanje

Kate Hudson
Den vakre skuespillerinnen er kjent for sin hippie stil, men i år har hun vist mer eleganse og sofistikasjon. Et smart valg av unge Hudson.

Hudson var tidligere kjæreste med Lance Armstrong, men forholdet tok slutt fordi paret ikke fikk nok tid sammen.

Les mer: Liker kompliserte menn

Sarah Jessica Parker
Hun har en vågal stil som Carrie i «Sex og singelliv»-filmene. Privat viser skuespilleren en unik stil, men greier samtidig å se bra ut.

Parker ble, i likhet med Michelle Obama, kåret til en av verdens best kledde av magasinet Vanity Fair.

880

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!