Gå til sidens hovedinnhold

De er ukens bloggere

Linnea og Linn Alessandra har to av Norges mest populære blogger.

Blogglisten.no er en tjeneste fra Side2 og Nettavisen hvor bloggerne kan profilere seg og blogglesere kan finne fram til det aller beste i blogosfæren. Her finnes blant annet en toppliste over Norges mest leste blogger. To av bloggene som alltid ligger høyt oppe på topplisten er Liniiie.com og Fashionjunkiie.com. Bloggene drives av henholdsvis 18 år gamle Linnéa og 21 år gamle Linn Alessandra.

Finn de beste bloggene på Blogglisten.no.

-Egoistisk og negativ
Linnéa, også kjent som Linniiie, er fra Molde og startet å blogge for nøyaktig to år siden. Hun bruker oppveksten i Molde som en unnskyldning og innrømmer at hun er over gjennomsnittet egoistisk og negativ.

Linn Alessandra kjent som Fashionjunkie, er 21 år og kommer fra Lillestrøm. Hun jobber for tiden som butikksjef i klesbutikk, og er meget opptatt av mote og makeup. Linn elsker å bruke kveldene på å dra ut og danse eller sitte hjemme og bla i moteblader. Linn beskriver seg selv som en stor musikknerd og sier hun er avhengig av å høre på musikk. Hun forteller at noe av det beste hun vet er varme sommerkvelder med fin musikk og jordbær.

Se flere moteblogger her.

Linn Alessandra begynte å blogge fordi hun ble inspirert av andre bloggere. Hun hadde tidligere hatt en hjemmeside som hun likte å pusle med. Linnéa følte hun trengte oppmerksomhet, hun hadde et ensomt liv. Hun trengte nye venner, og så på bloggingen som en mulighet til å dekke sitt oppmerksomhetsbehov.

En til fem timer hver dag
Begge jentene bruker alt fra en til fem timer på bloggen hver dag. Linnéa bruker mest tid til å spionere på andre og svare på tilbakemeldinger. De er begge enige i at bloggen burde oppdateres ofte. Gjerne flere ganger om dagen, men Linnéa slår fast at hun holder seg til maks en gang per dag.

Registrer din blogg på Blogglisten.no her.

Det er leserne som motiverer jentene til å blogge. Om Linn har en dårlig bloggdag, forteller hun at det er veldig koselig å lese søte mail og kommentarer fra leserne. Linnéa er også veldig glad for tilbakemeldinger – jo flere, jo bedre.

Hva fikk dere til å skrive om dere selv?

- Jeg kunne valgt å skrive om catwalktrender og fine sko, men jeg liker selv litt personlige blogger. Det er derfor jeg valgte å skrive om meg og mitt, selv om jeg nevner catwalk, kjendiser og sladder iblant, forklarer Linn.

Hun har alltid vært opptatt av klær, men moteinteressen begynte på videregående. Hun merket også fort at hun ikke ville se ut som alle andre i Lillestrøm.

- Jeg er verdens midtpunkt
- Det kunne ikke ha falt meg inn å skrive om noen andre. Det er jo jeg som er verdens midtpunkt i min egen verden. Mote, krig og politikk interesserer meg ikke. Hva folk velger å lese om er opp til hver enkelt.

Se kremen av norske blogger her.

Linn gjorde svært lite for å markedsføre bloggen sin og sier hun er for giddeløs til å gjøre noe for å tjene penger på den. Hun får enkelte tilbud, men synes at blogging bare er for å ha det gøy.

Linnéa gjorde heller ikke mye for å markedsføre bloggen sin, hun likte ikke at vennene hennes leste den. Hun sier at hun heldigvis ikke er den som limer inn linken sin overalt, eller bestiller visittkort for å dele ut.

Likevel er begge er positive til Blogglisten.no. Linn synes det er bra at man for oversikt over bloggverdenen og Linnéa synes alle bør registrere seg her.

- Da kan vi få en fullstendig oversikt over hele Norges statistikk. Det er enkelt å lyve på seg lesere, og det irriterer jeg meg grønn på, sier eieren av Linniiie.com.

Bloggjentene tipser andre bloggere til å være seg selv når de skriver.

- Skriv om noe du ville ha lest selv, og tenk litt før du skriver. Aktivitet og oppdatering er viktig, og klipping og liming er ikke kjempekult, avslutter de.

Besøk Blogglisten.no nå.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken