Gå til sidens hovedinnhold

Den nye «it»-fargen

Nå skal det være rosa.

(SIDE2): Natt til mandag var det klart for Golden Globe utdelingen, og det som kunne krype og gå av celebriteter hadde tatt turen til The Beverly Hills Hotel.

Les også
Golden Globe til Persbrandt
- Vil garantert ligge med meg

Den årlige utdelingen er en av Hollywoodstjernenes største sammenkomster, og de velkledte gjestene planlegger månedsvis hva de skal kle seg i seg når de skal gå den røde løperen.

Spesielt stor oppmerksomhet er rettet mot det feminine kjønn, og de ekstravagante antrekkene de ofte dukker opp i til slike sammenhenger.

Mange i rosa
Hva kjendisene kler seg i gir også en god indikator for hva som kommer til å gjøre seg gjeldende i trendbildet i tiden fremover. Stjernenes stylister legger nemlig svært mye tid og ressurser ned i å velge de riktige antrekkene og accessoarene til kjendisen de kler opp.

En av de fargene som gjorde seg mest fremtredende under årets utdeling, var rosa. Skalaen gikk fra sterkt fuksia til sarte puddertoner, og også røde nyanser var å se på en del av kjendiskroppene.

Trendy og velkledt
Claire Danes så både lekker og trendy ut i en minimalistisk kjole med smal silhuett. Den behagelige fargen kler den blonde frisyren og hennes lyse hudtone svært godt, og hun kombinerer den med enkle accessoirer.

Den kolombianske skuespilleren og modellen Sofia Vergara tok pusten av mange i sin sexy kjole med slep. Det sorte silkebåndet rundt midjen er med på å understreke dens smale karakter og er også med på å fremheve modellens yppige former.

Den amerikanske skuespillerinnen Lea Michele Sarfati hadde også valgt en kjole med slep. Den glamorøse kreasjonen i lys rosa og de lekre volangene gjorde at hun fremstod som svært glamorøs der hun solte seg i blitsglansen.

Julianne Moore hadde valgt en asymmetrisk kjole i fuksia når hun skulle gå ned den røde løperen. Fuksia er en meget aktuell farge fram mot sommeren, og vi vil uten tvil se mer av den i tiden fremover.

I pudderfarger
Stjernene som utpekte seg i puddertoner var blant annet Jennifer Lopez og Paris Hilton. Mens Lopez hadde valgt en kort kjole med ballerinaskjørt av fjær, kom Hilton med en glamorøs chiffonkjole med sølvdetaljer.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Sexy i rødt
Christina Hendricks på sin side viste fram sine former i en lekker kreasjon i rødt, og matchet dermed de røde lokkene sine. Den kanadiske modellen Malin Akerman så svært sofistikert ut i en minimalistisk kjole med bånd i livet, og hun matchet kjolen med lepper i rødt.

(bildekarusell under bildet)

SE FLERE KJENDISER I ROSA HER:

4021

Kommentarer til denne saken