Gå til sidens hovedinnhold

Denne blir vi aldri lei av

Dette plagget kler vi oss i sesong etter sesong.

(SIDE2): Noen plagg har kommet for å bli, og overlever de andre flyktige trendene vi ser komme inn og ut av motebildet hver sesong.

//SE FLERE BILDER NEDERST I ARTIKKELEN//

Jeansene er tilbake for fullt denne våren, og de populære buksene er et slikt plagg man alltid kan komme unna med. Det samme gjelder skinnjakken, som har fått en revolusjon de siste årene.

Jakken er svært anvendelig, og selv om stilen forandrer seg litt for hvert år – i det minste for hvert tiår – evner designerne å tilpasse jakken til tiden.

Miks og match
Skinnjakken har utallige kombinasjonsmuligheter og kan brukes til alt fra romantiske kjoler til stramme jeans. Det er mange modeller å velge mellom i butikkene: Biker, romantisk, lang, kort og dressjakkeformet er noen av gjengangerne.

//LES MER OM MOTE HER//

Hit i høst
Skinnjakken er også høyaktuell til høsten, og under moteuka i New York viste flere av designerne fram sine tolkninger av det populære plagget.

Det som definitivt går igjen er fargene, og skinnjakken skal fortsatt være sort eller brun.

Skinn var også gjenganger i andre plagg, og vi går en røff og sort høst i møte etterfulgt av denne vårens mer søte uttrykk.

Pasteller og romantikk byttes ut med rocka plagg som skinnshortser, hofteholdere og avklipte jeans, som for eksempel hos Erin Wasson + RVCA.

Kolleksjonen skal være inspirert av New York, strendene i California, gatekultur og vintageshopping.

Les hele saken
Hot med hofteholder

Populær blant designerne
Baby Phat, Jill Stuart, Richard Chai og Tommy Hilfiger var blant designerne som fremviste sorte skinnjakker. Sistnevnte hadde også en pilotinspirert versjon i brun.

Hyppig sett på moteuka
William Rast iførte sine modeller i en oppdatert utgave av skinnvesten, og svært mange av visningene under moteukene denne sesongen inneholdt elementer i skinn, både på bukser, jakker og skjørt.

Også utenfor catwalken er jakken populær, se bare på Paris og Nicky Hiltons antrekk på første rad i bildekarusellen du ser under.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

1598

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken