Gå til sidens hovedinnhold

Denne kommer for fullt!

Vær først ute i ei herlig snekkerbukse.

(SIDE2): Sommerens store hit, jumpsuiten, får en kjent konkurrent når vårsolen titter fram igjen.

Overallen, eller snekkerbuksa som vi gjerne kaller den på norsk, gjør en kjempecomeback skal vi tro verdens ledende designere.

Kjennetegn på overallen er at den festet med knapper eller spenner foran på brystet og gjerne er litt vid fra livet og ned - det høres jo i utgangspunktet ut som den er best egnet for små barn, men nå kommer den altså for fullt for trendbevisste kvinner.

Se bilder av designernes grep på overallen nederst i saken!

Søt og sexy
Det er godeste Ralph Lauren som har tatt den klassiske arbeidsuniformen under sine vinger og laget en sexy, og en langt mer brukervennlig versjon enn vi har sett på mange år.

Jeansvarianten hører selvsagt med, og det er den man bør legge sin elsk på nå. Ralph Laurens jeansutgaven er vasket litt møkkete og slitt, med hull på knær og nedover leggen - men blir yndig med en rysjene bluse inni og får det sexy ved seg i kombinasjon med høye hæler.

Lauren har også laget den mer glamorøse utgaven - i lys sateng til sommerfesten eller cocktailselskapet.

Elsker uniformer
En annen stor designeren som viste overallen i sin kolleksjon for våren 2010, var Jean Paul Gaultier.

Ifølge Style.com er overallen et must for designeren den kommende sesongen - og det er ikke så rart. Gaultier elsker sine uniformer - det viser han behørig når han syr så vel ready-to-wear til haute couturens ekstraordinære kreasjoner.

- Jeg har alltid elsket overallen fordi det er en uniform. Og jeg elsker å forvandle en klassiker, sier han.

2548

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre