Gå til sidens hovedinnhold

Designer vesker etter høyden

Nå skal den svenske Hollywood-fruen designe sin egen veskekolleksjon.

(SIDE2:) Maria Montazami (44) ble kjent da hun dukket opp på TV-skjermene i programmet «Svenske Hollywoodfruer». Nå skal hun designe vesker, og mener noe av det viktigste å tenke på er høyden til de ulike kvinnene, skriver Aftonbladet.se

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Forskjell på høye og lave kvinner
Maria Montazami sier kolleksjonen vil bestå av originale vesker som både vil passe korte og lange kvinner.

- De fleste kvinner som er høye, inkludert meg selv, vil ha et langt skulderbånd som de bare kan slenge på armen. En kortere kvinne vil ha vesken høyere oppe, ikke noe stort som henger og slenger, forklarer den svenske TV-kjendisen. Videre forteller 44-åringen til avisen at dette fant hun ut nå nettopp mens hun ble intervjuet:

- Iblant så har jeg så flaks! Jeg kom frem til dette akkurat nå. Det beste med meg er at jeg sier ting direkte, jeg er dårlig på å planlegge. Noen ganger bare sier jeg ting som er helt genialt!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Avhengig av leppestift
Maria Montazami sier hun aldri har designet noe for, men at hun er glad for denne muligheten.

- Jeg har alltid elsket mote og design, og nå har jeg endelig en sjanse til å vise at jeg bryr meg om mer enn bare ostekroker, ler Hollywood-fruen.

Blondinen er også kjent for sin leppestift-avhengighet og i sin egen veske har hun alltid minst to leppestifter.

- Jeg går ingen steder uten min hudfargede leppestift, som jeg elsker. Merket er Smashbox, og fargen heter Elegant. Den tar jeg på 50 ganger daglig! Jeg bare føler meg bedre når jeg fresher meg selv opp litt, har Maria uttalt tidligere.

- Jeg har en leppestift i sminkepungen og en som ligger løst som er lett tilgjengelig. Også har jeg mobiltelefon, en Lous Vuitton-planleggingsbok og min Mont Blanc-penn, forteller Maria Montazami.

Veskekolleksjonen vil lanseres i begynnelsen av januar 2011.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken