Gå til sidens hovedinnhold

Dette bør du satse på fra Balmain x H&M-kolleksjonen

Her er redaksjonens favoritter.

(SIDE2): I morgen, torsdag 5. november, braker det løs når dørene til H&M sine butikker åpner klokka ti. Flere butikker over hele landet har tatt inn den eksklusive Balmain-kolleksjonen, og interessen så langt har vært enorm blant moteeliten.

Vi har møtt Balmain-designer Olivier Rousteing i New York, og det kan du lese mer om i vårt nye motemagasin, S2.

Bare det å skulle sikre seg en godbit fra kolleksjonen kan være en utfordring i seg selv. Her er det ofte lurt å alliere seg med noen du kjenner, slik at dere kan sikre hverandre de riktige plaggene, uten å bruke for mye tid.

Dessuten er det ofte lurt å studere plaggene på forhånd, så har du en viss idé om hva du skal ha før du står i butikken. Undervurder aldri gjengen med shopppeklare kvinner og menn som stormer inn døra bak deg, det tar ikke mange minuttene før stativene er utplukket.

Vi i Side2 har allerede fått muligheten til både å ta og kjenne på plaggene, og har dermed plukket ut våre egne favoritter. Her er Moteredaktør Line Kirkhus, redaktør Ingeborg Heldal og motejournalist Katinka Sletten sine favoritter fra kolleksjonen.

Line Kirkhus sine favoritter:

Moteredaktør Line Kirkhus har lagt sin elsk på den flaskegrønne skinnbuksa fra Kolleksjonen, som hun synes er fantastisk. Også de broderte plaggene har blitt en favoritt for moteredaktøren.

- De broderte plaggene er helt nydelige. De er riktignok litt dyrere og tunge, men absolutt en investering du kommer til å være glad du gjorde i flere år remover, sier Kirkhus.

Den perlebroderte fløyelsblazeren mener moteredaktøren er et smykke i seg selv. Kåpen med belte i livet er like fin uten belte, påpeker hun.

- Kvaliteten og formen på kåpen er tidløs. Også snittet på den skimrende gullgenseren er rett og fin i snittet. Den er kjempefin til jeans og skjørt.

Ingeborg Heldals favoritter:

Ingeborg Heldal har fått sansen for de grønne plaggene i kolleksjonen, og har planer om å bruke den grønne fløyelskjolen til jul.

- Jeg liker mønsteret og fasongen. Den er tekkelig, men kort nok til å ikke være kjedelig, sier Heldal.

Fløyelskjolen har hun planer om å toppe med statementbeltet i semsket, grønt skinn. Den grønne fuskepelsen kan toppe ethvert antrekk, mener hun.

- Den stive prisen på den perlebroderte kjolen kan være avskrekkende, men det er også det plagget som er mest Balmain. Det er slik at Balmain koster, og denne kjolen er et statementplagg som kan leve i klesskapet ditt i årevis fremover. Den er tung, eksklusiv og ufattelig lekker!

Katinka Slettens favoritter:

Katinka har falt for herrekolleksjonen fra Balmain. Den har mindre feminine detaljer, med mer inspirasjon fra bikermiljøet.

- Jeg er ikke så fan av paljetter og glitter, så jeg ble kjempeglad når jeg så årets herrekolleksjon. Jeg rett og slett elsker den svarte skinnjakka med gullbroderiene. Den er helt perfekt, og kan gjøre ethvert basisantrekk spennende med en eneste gang, sier hun.

Også de lakkerte skinnskoene har falt i smak. Lua har en god og myk kvalitet som er utrolig behagelig å ha på, samtidig som den legger seg fint på hodet.

- Jeg er også veldig fan av tilbehøret til denne kolleksjonen. De øretelefonene er så freshe at jeg må ha de, uansett hvor dårlig lyden er. Og med den tøffe skinnbuksa fra damekolleksjonen kan jeg bruke enhver hvit t-skjorte med stil.

Kommentarer til denne saken