Du har sikkert sett henne noen ganger allerede, modellen som blander det avslappede, trendy og uventede på en usedvanlig bra måte.

//SE BILDEKARUSELL NEDERST I ARTIKKELEN//

Erin Wasson har uten tvil en særegen og personlig stil uten å se utkledd eller utspjåket ut, slik som så mange gjør når de prøver for hardt. At Wasson både er modell og stylist har nok lært henne et triks eller to når det kommer til å sette sammen et antrekk, og det har gitt henne mang en spaltemeter i motepressen.

Covergirl
I tillegg har hun prydet en rekke magasinforsider, deriblant franske, australske, tyske og spanske VOGUE samt FLAIR, NUMERO, ALLURE, ESQUIRE og ELLE.

Imponerende på papiret
Hun har også strenet ned motemoloen iført store designernavn som Armani, Balenciaga, Cavalli, Chloé, Gucci, Lagerfeld og Lanvin. Wasson dukket også opp på catwalken for undertøyskjeden Victoiras Secrets i 2007, og hun var modell for Hennes og Mauritz’ samarbeidskolleksjon med Commes des Garcons.

LES MER OM MOTE HER

Wasson er ikke mer enn 26 år gammel, men hun har rukket å opparbeide seg en lang merittliste. Hun ble for alvor kjent etter at hun stylet visningen til designer Alexander Wang, selv om hun er å regne for en veteran i modellbransjen. Hun ble fra da av å regne som Wangs muse inntil det utviklet seg en konflikt mellom dem der Wasson ble beskyldt for plagiat.

Stylist, modell, designer, bad girl ... Adjektivene er mange når stilikonet Erin skal beskrives. La deg inspirere av hennes stil i bildekarusellen under.

(Kilder: Erinwasson.com, NY Mag, ELLE)

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

1579