(SIDE2): Conversesko, nagler, konvoluttvesker, blazere, store øreringer, alt i sort, knallrøde lepper og skyhøye sandaler - stilikonene har dilla på det meste.

Se hvem som ikke klarer seg uten hva her.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Agyness Deyn:

Den siste tiden har vi nesten ikke sett supermodellen Agyness Deyn uten sine røde conversesko. Hun bruker dem til åletrange skinnbukser og til korte kjoler.

Amanda Seyfried:

Den søte skuespilleren stråler i lekre kjoler, og blant favoritten er de stroppeløse. En liten kløft har Amanda heller ikke noe imot.

Charlize Theron:

Det er ingen tvil om hva som er Charlizes yndlingsfarge. Så ofte hun kan, skinner hun i sorte plagg eller sort tilbehør - som i disse sorte sandalene, den sorte naglelakken, de sorte øredobbene og de sorte kjolene.

Chloë Sevigny:

Skuespilleren Chloë Sevigny er alltid først ute med det siste. Nylig viste hun seg i en ultrakort herrebukse, som er spådd til å bli høstens største motehit. Men Chloes absolutte «må ha» er knallrøde lepper.

Dita Von Teese:

Burleskdanseren digger også røde lepper, men er minst like opptatt av store smykker som skinner av luksus og eleganse.

Gwyneth Paltrow:

Ingen er så høyt på tå som lekre Gwyneth Paltrow. Denne sommeren har hun fått spesielt dilla på skyhøye sandaler.

Kate Moss:

Supermodellen og stilikonet Kate Moss legger neppe den sorte blazeren på hylla med det første. Siden hun først viste seg i blazeren i fjor, har Kate nesten ikke vist seg uten.

Katherine Heigl:

Katherine liker en sofistikert stil med perler, og bruker det helst til kjoler. Favoritten er trolig det lange perlekjedet med tre rader.

Mischa Barton:

Har du sett Mischa Barton uten nagler det siste året? Neppe. Skuespilleren bruker naglene enten i håret, på veska, på skoene eller rundt livet.

Nicole Richie:

Lange kjoler ble raskt en favoritt for Nicole Richie da hun ble gravid i fjor. Reality-stjernen har siden fått helt dilla.

Peaches Geldof:

Bob Geldofs datter, Peaches, digger både den friket og den glamorøse hippiestilen fra 70-tallet, og pynter håret mer enn gjerne med hårbånd.

Rihanna:

Enten Rihanna står på scenen eller er på shopping - de store runde øredobbene er med.

Sarah Jessica Parker:

En liten konvoluttveske er Sex og singelliv-stjernens må ha på røde løpere. Sarah er hekta, men stiller aldri i samme veske flere ganger. Her er noen av de veskene hun har vist seg i på premierene til Sex og Singelliv-filmen på forsommeren.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les mer om mote her: